Hvad planter til at plante nær blå Atlas cedertræ

April 30

Blå atlas cedars er stedsegrønne nåletræer, der kommer i både oprejst og grædende sorter. De tilpasser godt i zoner 6-8, hvilket betyder, at de vil vokse godt næsten overalt nord for San Francisco på vestkysten og i det meste af den sydlige del af landet, og på østkysten, vil de blomstre fra Georgien til syd-centrale Pennsylvania. Som begge sorter af disse træer kan spredes fra 25 til 40 fod over, kan de kaste en betydelig skygge for følgesvend planter, medmindre du planlægger at beskære dem. Deres faldende nåle også gøre jorden omkring deres baser temmelig sure.

Azalea

Når man overvejer hvad planter til at plante i nærheden af din blå atlas cedertræ, ønskede kammerater, der gerne skygge og sure jord samt har blade, der supplerer de sølvfarvede-blue tree nåle. Buske fra familien azalea, herunder Rhododendron, gøre ganske godt i lav pH jord og gerne fuld del skygge områder, hvilket gør dem gode kammerater for udbredt spredning nåletræer. Moderne hybrid Azalea kommer i mange varianter med brogede blade, der ville være et godt supplement til blå cedar løv.

Andre buske

Der er dog nogle andre mulige alternativer til at plante med din blå atlas cedertræ, hvoraf den ene er daphne. Daphnes kommer i mange sorter, stedsegrønne og semi-stedsegrønne, forår og sommer blomstring, og store og små. Nogle af dværg sorterne, faktisk, dyrke til mindre end 12 inches høj, men de fleste daphnes vokse godt i zoner 6 til 8, sur jord og skyggefulde områder. De fleste af dem har også mørkegrønne, smalle blade og lange blomstring perioder, hvilket gør dem gode Tilføjelser til din have i almindelighed.

Andromeda, også kendt som liljekonval busk og en slægtning af azalea, er en anden godt valg. Andromedas også har smalle, mørke grønne blade og forholdsvis lang blomstring perioder, og selv om fuld størrelse planter kan være en lidt for stor til at vokse under et træ på 6-8 fod høj, dværg sorter vokser til kun 2 til 3 fødder.

Blomster

Når de overvejer, hvilke blomster til at plante i nærheden af en blå atlas cedertræ, skygge rundt i bunden af træet gør impatiens en konkret mulighed for at plante hvert år, men hvis du gerne vil prøve noget mindre almindelige, Månerude er en anden mulighed. Lunarias er hårdfør i zoner 4 til 8, sport pink-lilla blomster i foråret og vokse godt i sur jord. Du kan også prøve Fingerbøl, en anden flerårige (eller sommetider toårig) blomst, der kan lide en del skygge og syre jord. De sport strittende blomster i farver fra hvid og gul til pink, rød og lilla. Foxgloves kan vokse fra 3 til 6 fod høj, hvilket gør dem en god blomst til at sætte bag de lavere voksende buske og blomster du har placeret et par fødder væk fra bunden af træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com