Hvad planter vil vokse nemt for børn?

October 27

Hvad planter vil vokse nemt for børn?

Få dine børn involveret i havearbejde projekter er en sjov måde at lære dem om natur og biologi. Men engagerende deres interesse er ikke altid let, så det er vigtigt at holde dem underholdt i hele processen. At vælge de rigtige planter er afgørende, fordi dine børn kan let blive modløs, hvis deres planter tager for lang tid at vokse eller kræver en masse arbejde at opretholde. Heldigvis er der flere planter, der er let for børn at vokse--- og appellere til dem på andre måder, så de blive investeret i deres nye haveprojekt.

Majs

Majs er ofte en af de få grøntsager, at børn er som regel villige til at spise, så de kan få et kick ud af voksende majs planter sig selv. Planten vokser hurtigt, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om dine børn ved at miste tålmodigheden, mens de venter på det at modne. Du kan vælge mellem flere forskellige indiske ligtorne, der kommer i en række farver, der kan appellere til børn. Sukkermajs kan dog være en endnu bedre mulighed. En enkelt sukkermajs anlægget producerer normalt én eller to ører af majs, så dine børn kan faktisk spise majs de har vokset.

Skovjordbær

Skovjordbær er en anden nem plante for børn at vokse. Som med majs, giver en jordbær plante dine børn at faktisk spise fra planten de vokser. Den søde frugt produceret af planten kan spises friske eller selv gjort til en topping for is. Planter modne hurtigt og er stauder, så dine børn planter kan vare i flere år. Vilde jordbær planter kræver en hel del af solen, så find et sted, der har god eksponering for dine børn at plante frø.

Morgenfrue

Morgenfrue er blomstrende planter, der er ideel for børn at vokse. De tager ikke lang tid at modne, og frøene er store nok til børn til at håndtere. De blomstrer næsten hele sommeren, og typisk har ikke mange problemer med sygdom eller insekter. Morgenfrue er tilgængelige i en række farver, herunder orange, gul og rød. Dine børn kan også sætte pris på en stribet variation for et mere usædvanligt udseende. Morgenfrue er årlige planter, så de kan være en god starter anlæg til dine børn. Som med vilde jordbær planter, morgenfrue vokser bedst i fuld sol, men de kan trives i enhver type af jord, så dine børn kan sandsynligvis plante dem i flere steder på din ejendom.

Kartofler

Når du starter en køkkenhave, kartofler er sjove planter for børn at vokse. De er også ekstremt let at dyrke, da du kun nødt til at smide frø på jorden og læg et lag af halm oven på dem. Dine børn kan også plante kartofler i en kasse eller pose hvis du bor i en lejlighed eller hus med en mindre gård. Det kan tage et par måneder for de faktiske kartofler til at udvikle, men børnene kan have det sjovt at se skuddene emerge fra under halmen. Som med majs og jordbær planter, kan børn også sætter en ære i at dele hvad de har vokset med resten af familien, og der er mange børnevenlige opskrifter, der kræver kartofler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com