Hvad produkterne indeholder benzen?

January 21

Hvad produkterne indeholder benzen?

Benzen er et kemikalie, der fordamper hurtigt under normale vejrforhold. Den naturlige tilstand af benzen er en farveløs væske og har en stærk lugt. Benzen kan findes som en naturlig del af råolie og i en mere raffineret form i benzin. OSHA genkender benzen som en giftig kemisk og fast besluttet på at eksponering for benzen kan fremkalde kræft hos mennesker. Benzen bruges stadig i mange oliebaserede produkter såsom affedtningsmidler og rust fjernelse.

Rust-forbud

Selskabet Exxon fremmer Rust-forbud som en rust forebyggelse produkt, en råolie-baseret produkt, der indeholder benzen. Rust-forbud tørre ikke endnu en anvendes på metal; Det er stadig en flydende olie film. Det betyder for benzen aldrig fordamper i luften og er fortsat til stede. Vær forsigtig, mens anvendelse af dette produkt og håndtering af materialer hvor Rust-forbud er blevet anvendt. Undgå kontakt med huden og bære beskyttelsesbriller mens du bruger produktet. Rust-forbud kan suge ind i tøj, få kontakt med huden og forårsage irritation. For at undgå kontakt med huden, bære forklæder under anvendelsen eller håndtering af materialer belagt med Rust-forbud.

Flydende skruenøgle

Flydende skruenøgle er et smøremiddel, almindeligvis anvendes til at løsne rustne bolte. OSHA Hazard meddelelse standarder lister flydende skruenøgle som et farligt produkt, der kan forårsage irritation til brugeren. Det består af en råolie-baseret produkt, der forbliver i en tyk fedt-lignende tilstand, der ikke hærde eller fordampe. Dette giver benzen i produktet for at forblive aktive. Ifølge den muskel-og Skeletbesvær ark, den virksomhed, der producerer flydende skruenøgle, kan produktet forårsage øjen- og hudirritation ved kontakt.

Parker møbler lakreparationer

Parker Corporation fremstiller et produkt med benzen kaldet parker møbler lakreparationer. Dette produkt kommer i en flydende form, som giver mulighed for benzen til at fordampe ud af væsken og i luften. Indånde dampe fra benzen forårsager nasal og respiratoriske irritation, ifølge det amerikanske Department of Health og Human Resources. Langvarig udsættelse for produktet kunne resultere i øjenirritation, hovedpine, svimmelhed, kvalme og bevidstløshed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com