Hvad r-værdi på isolering til brug for en Garage?

June 21

Nogle mennesker tænker ikke af isolerende garagen når de isolere deres hus, men dermed går en lang vej mod at reducere energiomkostningerne for hele huset, da det giver en ekstra buffer. Når du har et rum bygget over en garage, bliver det vigtigt at isolere garage's loft for at forhindre det opvarmede rum over garagen i at miste sin varme. Når du isolerer en garage, skal du bruge isolering med den samme nominel r-værdi som bruges for dit hus vægge og loft.

Isolerende garagen

Mens ikke isolerende en garage vil gøre det betydeligt varmere medmindre du tilføjer en hidsig, vil det hjælpe til at give en ekstra isoleret plads til hjemmet. Mange mennesker ind og ud hjem gennem garagen, og den ekstra isolering hjælper med at gøre bilen lettere at starte om morgenen. Brug den samme isolering til at isolere garage som er anvendt til husets ydervægge. Hvis vægge og loft er lukket, overveje at bruge løs fyld isolering, som denne form for isolering bruger en maskine til at få isoleringen hvor det skal gå gennem et hul i den sheetrock. Isolere den garage loftet ved hjælp af de anbefalede r-værdi for dit område som anvist af Department of Energy's Oak Ridge Laboratory.

Ydervægge

Hvis dine ydervægge er fremstillet af 2 x 4 tommer studs, er de fleste isolering, der kan gå ind i væggen samtidig bevare sin r-værdi R-13 eller R-15 som disse er begge lavet til at passe et hulrum 3 1/2 inches dyb. Fordi isolering passer til bredden og dybden af hulrummet mellem studs, når du komprimere isolering til at passe pladsen, du fjerner sine isolerende egenskaber — luften fanget mellem fibre.

Lofter

Når du har et værelse over garagen, hviler gulvet på boards understøttes af strøer. Hvis strøer er 10 inches dyb, kan hulrummet tage high-density R-30 isolering, som er 8 1/2 inches tyk, mere end nok til gulv isolering. Hvis garagen er åbent til spær, nævn, der støtter taget, bruge R-38 isolering mellem spær på taget, hvis de er 10 inches dyb. At få mere isolering i garage installere et loft og give adgang til mellemrummet mellem loftet og tag. Dette vil tillade dig at tilføje den nødvendige isolering. Mens nogle lofter i den sydvestlige del af USA kræver et minimum af R-19 isolering, kræver de fleste lofter eller loft områder et minimum af R-38 i loftet.

Garage døren isolering

Bruge en speciel folie-backed tæppe isolering til at passe over indersiden af garageporten. De fleste garageport isolering har en r-værdi på mellem R-8 og R-12, fordi det er så tynd at passer til pladsen. Dette øger isoleringen garageporten uden at hæmme dets funktionalitet. Anden muligheden er at købe en præisolerede garageport, der kan have en højere r-værdi. Isolerende garagen uden isolerende garageporten tillader nogen varme i rummet for at flygte gennem døren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com