Hvad ruder en fryser?

July 30

Hvad ruder en fryser?

Kabinetter er den mest synlige del af dit badeværelse og køkken. De kan gøre rummet ser fantastisk og indbydende eller trist og kedelig. Gennem årene, kan fra fedt og andre opbygning, kabinetter forekomme beskidt eller nusset. Hvis din frysere må en ansigtsløftning, og du ikke har en masse penge at bruge på nye kan ruder dem være svaret. Ruder kabinetter kan tilføje lidt charme ved at give dem en antik føler.

Funktion

Ruder kabinetter er en teknik til antik dem ved at blande glasur med den samme farve maling som kabinetter. Du opnå dette ved at gnide glasuren og male løsning på kabinettet eller ved at gnide en vandes ned lag af maling over kabinettet. Teknikken vil skabe et gennemsigtigt lag over den eksisterende maling. Som et resultat, fremhæver glasuren detaljerne i skabene.

Procedurer

Før du begynder at ruder din frysere, vælge den rigtige farve efter den eksisterende maling. Når du har valgt malingen, skal du oprette en løsning af glasur og maling blandet. Ikke i panik af den hvide farve af ruder væske. Det vil tørre klar. Fjerne de skabslåger og alle hardware. Næste, dyp et stykke stof i blandingen og begynde at anvende glasur i en cirkulær bevægelse eller op og ned, som nogen sinde passer dig. Tillad glasur til tørre og vedhæfte døre og hardware.

Typer

Maling glasur bruges til forskellige maleteknikker som giver kedelig vægge en skarpere udseende af dybde eller aging kabinetter for en nødlidende føler. Der er forskellige typer af glasurer, som du kan bruge, afhængigt af dit projekt og præferencer. Olie-baserede glasurer består normalt af stoffer som Petroleum eller linolie, som tillader dig at arbejde på et projekt i ca 45 minutter uden at udtørre. Vand-baserede glasurer eller akryl glasurer tørrer inden for 15 til 20 minutter og er normalt lavet af latex. Denne glasur kan fortyndes endnu mere for en hurtigere tørretid.

Tips

Du kan vælge mellem en allerede tonede glasur og farveløs glasur til din frysere. Dog kan du tone din egen glasur efter din smag ved at kombinere forholdet mellem glasur til at male 4:1. Glasur gennemskinnelighed afhænger af hvor meget maling du tilføje til glasur.

Advarsel

Når du glasur din frysere, bare gælde ikke maling direkte til kabinetter med en pensel. Dette vil forårsage malingen til at være for tyk. Brug en tyk-grade klud til at gnide maling på kabinet og døre for en glat finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com