Hvad ruder?

December 13

Glasur er tilføjet til vægge, lofter og arkitektoniske overflader til at tilføje farve og dybde. Materialet er ofte føjet til maling eller tonfarver til at oprette en gennemsigtig maling belægning. Glasur er almindeligt anvendt af dekorative kunstnere eller faux finish håndværkere.

Materiale

Glasur er oprindeligt en gennemsigtig og klar maling løsning. Latex maling eller farvetone er blandet med glasur til at oprette farve i forskellige nøgletal. Glimmer pulveret kan føjes til en metalliske glitre.

Tørretid

Glasur tager meget længere tid end latex maling tørre--fælles tørretider er flere timer til en hel dag.

Effekter

Glasur giver en gennemskinneligt udseende, i modsætning til maling der er uigennemsigtige. Udseendet af glasur giver akvareller eller en antikke udseende udseende. Glasur bruges som en plet til at tilføje ekstra farve og dimension til en overflade.

Bruger

Glasur bruges til at tilføje farve til nøgne vægge. Blandingen kan tilføje farve til puds eller gips vægge og lofter. Tilføje glasur til kabinetter til at definere arkitektoniske støbning. Brug glasur som en plet på møbler eller lamper.

Ansøgning

Anvende glasur ved hjælp af forskellige værktøjer for forskellige effekter. Hav svampe, pensler, mini stof ruller, plastposer og trowels er alle almindelige måder at anvende glasur.

Advarsel

Altid praksis blanding glasur og anvende glasur på en stikprøve board eller overflade før du arbejder direkte på en væg eller et andet projekt. Glasur er ikke almindeligt anvendt over flade maling overflader--maling overflade vil straks optage glasur, umuliggør manipulation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com