Hvad sætter du ned Side af våbenhuset skridt til at styrke dem?

June 9

Hvad sætter du ned Side af våbenhuset skridt til at styrke dem?

Opbygning af en veranda kræver konstruere adgang til det med et sæt trin. Trappen kan være lavet af beton, murværk eller træ, men hvis du vælger træ, du skal styrke siderne af trin. Ligesom der er forskellige muligheder for de anvendte materialer til gøre trappen, kan side forstærkninger være fremstillet af træ eller beton. Både handle for at stabilisere trinene og styrke dem. Den bedste løsning for dig afhænger af layout af din veranda og dit hjem design.

Våbenhuset trin

Trin fører op til våbenhuset er bygget som en lille trappe med nogle subtile forskelle til at tilpasse sig til at bruge uden for i elementer. Våbenhuset trin har dybere slidbaner og kortere risers end indendørs skridt til at forhindre glider på våde trapper i dårligt vejr. Indendørs trapper er bygget på plads, men veranda skridt er som regel små nok til at blive stykket sammen før endelig at fastgøre dem til våbenhuset og forankring base på jorden.

Trin problemer

Forkert understøttede trin kan knække og bryde med flytning af jord fra indefrysning eller oversvømmelser. Et solidt fundament til at vedhæfte indlæg støtte enderne af våbenhuset trin kan bidrage til at forhindre dette op og ned bevægelse. For at holde skridt fra flytte sidelæns med brug, skal stringere eller vægge bygges for at tilføje styrke til trinene.

Stringere

Vanger er Træbrædder naglet til hvert af trinene på siderne. Anvendes i både indendørs og udendørs trapper, stringer strækker sig fra jorden til toppen af trin. Hvis du bruger træ stringere til våbenhuset trin, skal du vælge trykimprægneret træ, som er mere vejr resistent end ubehandlet træ. Stringer kan bevare de lige sider af brættet eller skåret til at følge formen af risers og slidbaner på trinene. Hvis du installerer et gelænder på trappen, kan det være fastgjort til stringer på begge sider af trin.

Murede vægge

En permanent fastholdelsesanordningen at styrke træ trin fører til verandaen, konstruere murede vægge på begge sider af trin. Disse tjener både som understøtter for sider af skridt, og som bevarer vægge til at holde hævet jord omkring trappen ud af gangbro. Brug denne indstilling, hvis du bygger træ skridt med jorden støtte under trin. Væggen vil handle for at holde jorden under trin, hvor den styrker trappe strukturen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com