Hvad sætter du nederst i køkkenskabe på gulvet?

July 31

Når du opretter eller installerer køkken frysere, skal du beslutte, hvor højt du vil kabinetter til at være i forhold til dem, der bruger dem. Mens underskabe har en standard højde 34 1/2 inches, bruger mange mennesker træ base blokke som tå-kick for at hæve hele rækken af kabinetter til en ønskede højde. Dog ikke alle ønsker en synlig eller træ tå-kick base. Du har muligheder, når det kommer til udsmykning eller at skabe en behagelig tå-kick nedenunder dit underskabe.

Fliser

Tå-kick base nedenunder kabinettet kan designes ved hjælp af de samme fliser som køkkengulvet for at skabe ensartethed i køkken design. Hvis fliser på køkkengulvet involverer flere farver eller mønstre, kan du også vælge en eller to farver fliser og oprette et nyt mønster for at gøre tå-kick skiller sig ud. Farver og fliser vil være sammenhængende med gulvet, trods præsenterer et nyt design eller mønster. Hvis gulvet og backsplash bruger to forskellige typer af fliser, kan tå-kick design indarbejde begge typer af fliser til at kombinere de to flise typer.

Småsten

For en mere naturlig følelse, kan du også tilføje en pebble design ved hjælp af små småsten designet for crafting projekter. Vedhæfte småsten ved hjælp af flise klæbemiddel og fugemasse, der tillader dig at oprette din personlige pebble design. Hvis du vælger at gøre denne type design, opmærksom på, at processen er tidskrævende, og at tå-kick basen vil kræve tid til at tørre. Men når det er fuldført, basen vil have en naturlig, jordagtige appel.

Stænk af farve

Mens nogle mennesker ønsker at skjule tå-kick, ønsker andre at skille sig ud. Bruge en farve er identiske med eller svarer til den kabinet farve til aflang kabinettet. Bruge en anden farvevalg for at gøre tå-kick skiller sig ud i rummet. Farve kan tilføjes ved hjælp af maling, pletter eller tapet.

Belysning

En anden mulighed er at tilføje en belysning, der løber langs tå-kick basen. Belysningen er ideel til mørkere køkken komplekser, såsom mørkere kabinetter med mørkere flise gulv, som belysning skiller sig ud som et fremherskende træk i køkkenet. Rør af mindre lys er tilgængelig for under-kabinet lys, så løgene er beskyttet fra støvsugere, koste og andre elementer, der kan komme tæt på toe-kick.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com