Hvad sætter du på træ til at gøre det skinne?

March 19

Træ er en favorit valg for husholdningernes overflader på grund af dens holdbarhed, naturlige skønhed og lav vedligeholdelseskrav. Hvis du ønsker at gøre træ overflader i dit hjem skiller sig ud, anvende et produkt, der kan gøre dem skinne. En bred vifte af produkter er tilgængelige fra din lokale hardware butik, som vil fremhæve den naturlige skønhed af dit træ overflader ved at give dem en skinnende finish.

Polyurethan

Polyuretan er et godt valg at øge glans af ufærdige træ. Typen af polyurethan skal du bruge er afhængig af det miljø, som det træ stykke vil blive udsat for. Shellac er passende for let brug miljøer, der ikke vil blive udsat for vand eller intens solens. Lak er en version af polyurethan, der skal anvendes på træ overflader med en sprøjte og er velegnet til alle indendørs og udendørs anvendelser. Lak er et godt valg for områder, der oplever høj slid og er yderst holdbart til både indendørs og udendørs brug. Polyuretan er et semi-permanente produkt, der kun kan fjernes gennem en forholdsvis labor intensiv proces.

Møbelpolish

Møbelpolish er velegnet til både færdige og ufærdige træ overflader. Du kan lave din egen møbelpolish fra naturligt forekommende elementer, såsom frugt og mineralske olier, eller køb af et kommercielt produceret fra din lokale hardware butik. Ren overfladen af træet, før du anvender polske og buff polsk til overfladen af træ til at sikre en selv skinne. Møbelpolish giver ikke en langtidsholdbart glans og skal genanvendes hver 7 til 10 dage.

Indsæt voks

Indsæt voks kan bruges på både færdige og ufærdige træ overflader. Det har ikke nogen beskyttende kvaliteter til at beskytte dit træ mod vand eller solen, det giver en satin glans, der vil vare i 10 til 14 dage efter ansøgning. En pasta, som er en blanding af bis voks og Carnaubavoks fungerer bedst. At anvende indsætte voks, rense dit træ overflade først og Påfør et tyndt lag af voks. Når hele området er belagt, buff voks fra overfladen for at oprette en satin glans.

Olie-baserede rengøringsmidler

Olie baseret rengøringsmidler, der er en blanding af naturligt forekommende olier er effektiv til rengøring din træ overflader og vil efterlade dem med en lys skinne. Du kan bruge olie-baseret rengøringsmidler på både færdige og ufærdige overflader. Anvende et tyndt lag af renere til dit træ overflader, og tørre området rent med en mikrofiberklud. Du har brug for flere programmer for at få skinne på din overflader selv. Olie-baserede rengøringsmidler kan kun give en midlertidig glans, der vil vare cirka fire til syv dage. Mange kommercielt produceret olie-baserede rengøringsmidler er tilgængelige, såsom Murphy's Oil sæbe eller Howard's Orange olie sæbe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com