Hvad sandkorn sandpapir skal jeg bruge til trægulv?

July 28

Hvad sandkorn sandpapir skal jeg bruge til trægulv?

Gulvet sanders er kraftfulde maskiner, og når udstyret med groft sandpapir, de kan fjerne en stor mængde materiale hurtigt. Sanders er ønskeligt, når du ru-slibning en rå træ gulv men kontraproduktivt, når finish-slibning og potentielt katastrofale hvis gulvet har manipuleret planker. En ordentlig grus er tilgængelige for hver fase af lakering, og generelt de grovere gryn er forbeholdt slibning ekstra hårde overflader, gulvafslibning nye installationer eller releveling cupped gulve.

Uslebne slibning

Når du har installeret en ufærdige hårdttræ gulv, du har brug for en groft grus som 20, 36 eller 50 til niveau bestyrelser. For at spare tid, refinishers ofte arbejde gulvet diagonalt med det grove papir, derefter gå over det parallelt med bestyrelser med samme papir før man går videre til finere kornstørrelser. Denne fremgangsmåde fungerer for nivellering cupped eller kronet nævn, der er blevet beskadiget af fugt og kan også være hensigtsmæssig for at fjerne en hård finish fra et hårdt materiale, som ahorn eller Brazilan valnød. Det grove papir efterlader dybe ridser, men efterfølgende slibning normalt fjerner dem.

Færdig slibning

Når et gulv er blevet groft slebet, skal du gøre et eller to passerer med en finere grit papir at forberede den til efterbehandling. De to gryn hyppigst anvendt hertil er 80 og 100. Når det bruges den ene efter den anden, de fjerne de ridser og polere gulvet i forberedelse til målstregen. En yderligere pass med en finere grit papir som 120 kan oprette en jævnere overflade, men forskellen vil sandsynligvis være ikke mærkbar nok til at berettige den ekstra arbejde. Undtagelsen er slibning parket med en rystepudser, når en fint grus er nødvendigt at fjerne cross-grain ridser.

Screening

Screening er et alternativ til slibning hvis du blot ønsker at vælte den gamle finish og recoat det i stedet for at fjerne det helt. Det er også en procedure, der refinishers bruge mellem applikationer af finish pels. Den bedste måde at skærmen er at fjerne de raspning pad fra et gulv buffer og erstatte det med en 120-grus slibning skærm. En buffer er lysere end et gulv slibemaskine, og med fint papir, der er lidt faren ved det iført gennem finish. I stedet, det slår ned knopper og bobler til at sikre en glat, spejlblanke overflade, når du anvender efterfølgende frakker af finish.

Manipuleret gulvbelægning

Slibning en manipuleret gulv præsenterer uønskede muligheden for iført gennem fernis af gulvbelægning boards at afdække kernen. Nogle manipuleret bestyrelser har en fernis af 3/16 tommer, men mange er tyndere og angribe dem med et groft grus kan ødelægge gulvet. Som generel regel, kan du ikke bruge en grovere end 80 grus på en manipuleret gulv, når de opererer en drum sander eller edger. Hvis du ikke gør fremskridt, skifte til en rystepudser med en grovere grus. Hvis dit manipuleret gulv har allerede været refinished én gang, tro to gange før du gør det igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com