Hvad sav bruges til at installere hårdttræ gulv?

October 13

Installation af et trægulv er et projekt, der kan opnås af boligejer. Der er nogle specifikke Save, der er særligt nyttige til udlægning af denne slags gulv. Disse, i kombination med nogle af de mere almindelige Save, som du kan enten købe eller leje fra en hardware butik, vil gøre job meget lettere.

Rundsav

En rundsav er et fantastisk værktøj til at skære store mængder af træ i lige linjer. Det er en industriel hastighed værktøj, der vil lade dig skære mere Gulvbelægning i kortere tid. Det giver mulighed for en person at klippe og en anden til at lægge gulvet.

Coping Saw

Coping Save giver mulighed for at skære afrundede kanter og ulige former. Klingen er meget tynde og fine. Det tager et stykke tid at lære fornemmelsen af denne sav, men derefter bliver det et yderst nyttigt værktøj. En coping så er omkring 10 inches lang og har en klinge ca 1/4 tommer tyk.

Mitre sav og boks

Mitre saven er en lille hånd sav, der giver dig en stor kontrol når du kantede nedskæringer. Boksen mitre holder savklinge i en valgte vinkel så snittet du laver er nøjagtige. Der er 45 graders vinkler for både venstre og højre nedskæringer. Mitre kasser er især praktisk, hvis du forsøger at skabe indviklede mønstre med gulvet. Saven er omkring 12 inches lang.

Due-Tail Saw

Dette værktøj er nyttigt for at sætte gulvbelægning omkring en døren jamb. Saven ligner en murske med tænder den ene ende. Et interessant træk ved dette saw er, at mund-lange blade skifter fra højre - til venstrehåndede at gøre det lettere at skære træ. Du trække en fjederbelastet bolt op, flytte klingen og slip bolten tilbage ned til gøre skiftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com