Hvad semi-ren og skær stof til gardiner vælger professionelle dekoratører?

October 15

Hvad semi-ren og skær stof til gardiner vælger professionelle dekoratører?

Semi-ren og skær gardiner giver et niveau af dagtimerne privatlivets fred mens lade i naturligt lys og luft. Elegant casual forhæng lavet af semi-ren og skær stof tillade dine vægge, vinduer og udsigt til at spille hovedrollen roller frem for draperier, hvilket gør semi-sheers ideel til dagens afslappet hjem og sorgløse livsstil. Vælg fra disse stoffer, der anvendes af malere, og Opret semi-ren og skær gardiner til dit space.

Batiste

Et stof som regel fremstillet af 100 procent bomuld, batiste har en fin vævning og blød hånd, og det også forhæng godt. Begunstiget for spædbørns og børns fine klæder, har batiste også fundet et program i breezy vindue behandlinger. Fordi det er bomuld, rynker nemt det men er vaskbart og kan være farvet. Batiste lavet af polyester eller blandinger findes sommetider i trykte mønstre, som kan give mere privatliv i forhæng.

Chiffon

I årtier har været brugt chiffon i sheers bag tungere draperi behandlinger. Denne letvægts stof kan være fremstillet af bomuld, silke eller syntetiske fibre med varierende grader af gennemsigtighed i vævningen. Alle typer undtagen polyester satin er forholdsvis let at farve. Hvis chiffon bruges uafhængigt til forhæng, triple fylden til at give en mere semi-ren og skær effekt for bedre dagtimerne privatliv.

Linned

Et stof, der låner et naturligt element til indretning samtidig opretholde en moderne føler er linned. Lavet af fibre af hør planten, er linen stærk, skarp og cool. Det er undertiden kombineret med bomuld for blødhed. Væve kan være glat eller kan være slubbed eller seedede for tilføjede tekstur. Hør kan være farvet til dyb, fyldig farvetoner.

Voile

Voile er en lightweight lutter til semi-ren og skær stof fremstillet af bomuld, polyester, silke, rayon eller blandinger. Det er vævet fra meget snoet garn. Det færdige udseende er almindeligt, men fornemmelsen er bløde. Knust eller plisseret voile giver mere interesse gennem tekstur. Voile kan findes i en række farver og trykte mønstre. Tredobbelt fylde tilbyder bedre dagtimerne privatliv end dobbelt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com