Hvad ser godt ud med en sort køleskab?

May 4

Hvad ser godt ud med en sort køleskab?

Udsmykning med sort apparater er en ideel måde at skabe et moderne look i et køkken, men det er en stil indstilling, der skal gøres med den rigtige accenter og belysning. Når ikke indrettet korrekt, kan rummet miste varme, indbydende følelsen af et køkken skal have og måske i stedet føler barske eller koldt. Sort apparater skal være afbalanceret med lysere toner i hele rummet og accent med lyse farver og en god mængde af naturligt lys.

Maling

Når accenter inden for et værelse er sorte, at vælge en mørk maling farve har en tendens til at føle overvældende, især i et lille køkken eller en uden meget naturligt lys. Flere mørke toner er muligt men bør reserveres til større rum. I de fleste køkkener er sort køleskab bedst når det blandes med lysere kabinetter, gulve og bordplader. En mere visuelt tiltrækkende mulighed, og en, der vil øge tekstur i køkkenet, er at vælge en maling, der er lys eller neutral i farve. Nuancer af hvid, creme, beige og taupe er ideelle til moderne stilarter mens mossy grønne og våde blues er mere beroligende i køkkenet.

Kabinetter

Køkken frysere er en væsentlig æstetiske og funktionelle del af rummet, og som sådan, deres design er nøglen til at trække off det ønskede udseende. Flere farvemuligheder er tilgængelige til at vælge fra, når du vælger kabinetter. Mest naturlige lys og mellemstore træ farver vil accent eller kontrast sort meget godt; selv en mørkere nuance med en rig rød undertone vil arbejde i de fleste rum. Nogle design stilarter opfordring til en mere opfindsom anvendelse af farve i kabinetter, herunder nuancer af grøn, blå, gul, hvid og rød, alle der vil arbejde med sort køleskabe.

Gulvbelægning

Farven på etagerne vil højst sandsynligt blive påvirket mere af vægfarven og generelle design end apparater, men der er nogle farver, teksturer og stilarter, der fungerer bedre end andre med mørke apparater. Keramiske eller sten fliser er ideel til at skabe et moderne køkken, og hver kommer i et bredt udvalg af farver og teksturer til at tilføje blikfang. Manipuleret træ gulve i lys eller mellemlang toner vil bringe en varm følelse til rummet og er mere egnet til brug i køkkenet end deres naturlige kolleger. Betongulve er en indstilling, der er vokset i popularitet i de seneste år på grund af dens holdbarhed og stil fleksibilitet.

Tilbehør

I overensstemmelse med moderne fornemmelsen af sort apparater, overfyldes accenter enkel og løbet. Vindue belægninger er bedst i en lys tone, neutral eller træ. Tilføje gardiner i en dækkende farve, helst en, der er lyse eller rig i tone at tilføje lidt kontrast og dybde til design. Accenting sort med krom håndtag og drejeknapper er et moderne alternativ til solid sort og tilbyder en dejlig kontrast til sort.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com