Hvad skal et hus blive tilgængelige for rullestolsbrugere?

September 29

At finde et hjem, der allerede er tilgængelige for kørestolsbrugere kan være svært. I stedet for at forsøge at finde et hjem, der allerede er tilgængelige, kan du ændre en traditionel hjem for at gøre det egnet til en person i en kørestol. Kørestol tilgængelighed ændringer er undertiden komplicerede, så bør du søge bistand fra en professionel remodeler eller entreprenør, når du forsøger denne form for arbejde i dit hjem.

Indgange

For ordentlig adgang, bør hver døråbning være omkring 32 inches lang; Dette går til indgangen til hjemmet selv samt døre til værelser, badeværelser og gangarealer. Hvis dit hjem har trin, skal du installere en kørestol rampe og hand rail. Døre bør presse indad i stedet for at trække udad; dobbelt-svingende dørhængsler er også gavnligt.

Soveværelser

I soveværelset er skabet et stort problem for en person i en kørestol. Udvide døren som i resten af hjemmet, og sænke hylder til at gøre dem kan nås fra en kørestol. Sænke højden af lyskontakter for lettere adgang.

Badeværelse

I et badeværelse er det største krav tilføjelsen af grab barer så kørestolsbruger kan trække sig ind og ud af bruseren eller karbad og til og fra toilettet. Toiletsædet skal hæves så godt.

En bruser plads giver mulighed for kørestolsbruger til at blive siddende under badning; Dette kan være installeret inde i et stort brusebad område. En anden mulighed er at installere en hårtørrer. Brugeren kan hjulet selv i og brusebad i enheden uden at få.

Justere vask og spejle til kørestolsbrugers højniveau i stolen.

Køkken

Køkkenet skulle indslag lave kabinetter samt bordplader og tilgængelige dræn. Du kan tilføje pull-out counter plads til arbejdsstationer og en pedal tilknytning til slå synker vandhaner til og fra.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com