Hvad skal gøre, hvis en tørretumbler ikke vil opvarmes?

May 18

En tørretumbler kan gå i årevis uden problemer. Vi kommer til at stole på vores tørretumbler, og vi kan endda begynde at tage det givet. Så en dag vi forsøger at bruge vores tørretumbler og det har ingen varme til det. Nu vi har indtastet verden af tøj tørretumbler reparation, og det er en verden, der kan blive dyrt. Før du råber Reparatøren, prøv fejlfindingstip til at se om du kan få varmen strømmer tilbage til din tørretumbler igen.

Lint

En af de nemmeste rettelser til en tørretumbler, der ikke vil varme op rengøring ud lint fælden og rense ud lint fra tørretumbler udstødningen. Lint fælden skal renses før hver brug. Ikke alene forhindrer rengøring lint fælden muligheden af en brand, men en lint fælden, der er fyldt ud over kapacitet vil forårsage tørretumbler ikke varme op. Hvis lint fælden er ren, derefter inspicere udstødning slange og lufte næste. Hvis udstødning slange og ventil er rodet med fnug, vil derefter tørretumbleren ikke generere varme. Du kan bruge din hånd til at rense ud udluftning, og gyvel håndtag til at rense ud slids kanalen i dit hus. Fleksibel slange kan adskilles og rengøres i hånden så godt.

Termisk sikring

En tørretumbler vil køre i meget lang tid, og når den termiske fuse giver så vil være noget mere varme. Søge efter og erstatte den termiske sikring er ikke svært, men for at gøre det skal du manualen for din tørretumbler. Hver tørretumbler model er forskellige hvad angår hvor hen til lukke sig op kabinettet, og Find den termiske sikring. Du skal måske købe termisk sikringen online fra producenten, eller du kan muligvis få en universel lunte, der passer til din tørretumbler fra en appliance reparation butik. Kontakt producenten af din tørretumbler at se hvilken slags termisk sikring de anbefaler. Sikringer, der termisk ikke kan repareres, de skal udskiftes. I de fleste tilfælde er det let at fortælle, hvis din termiske sikringen skal udskiftes som du vil se i centrum af det er brændt ud.

Varmeelement

En anden vigtigste synderen at tørretumbler ikke varme op er varmelegemet. Ifølge RepairClinic.com er varmelegemet en spole, fundet i tørretumbleren, tørretumbleren bruger til at oprette varme. Den eneste måde at fortælle om en varmelegemet er dårlige er at kontrollere sammenhængen i den nuværende, det genererer med et ohm meter. Hvis du ikke er bekendt med hvordan du gør dette, kan du enten erstatte varmelegemet og antage det er defekt, eller du kan have en reparation professional teste din varmeelement for dig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com