Hvad skal gøre, hvis min fryser bryder

June 13

Hvad skal gøre, hvis min fryser bryder

En brækket fryser kan være en virkelig katastrofe, især når den er fuld af mad, har du bare afskallede ud dine hårdt tjente penge. Uanset om du er dygtig nok til at finde og reparere problemet, er der flere skridt du kan tage tilbage din fryser til orden og undgå at lade din mad til tø og forkæle.

Ting til markeringen

Før du ringer til en reparationsservice, tjekke det grundlæggende for at se, hvis du kan løse problemet selv. Undersøge din sikrings boks for at se om den lunte, der fodrer den fryser stikkontakt er blevet udløst. Hvis det er i positionen "off", skifte tilbage til "på." Kontrollere tilstanden af din fryser elektrisk ledning og sikre at stikket er tilsluttet til stikkontakten. Kontroller indstillingen temperatur for at sikre, det ikke har været uforvarende vendte til den forkerte niveau.

Inden du beder om reparation

Når du har bestemt, at din brudt fryser er uden for din rækkevidde af reparation, er det på tide at søge hjælp udefra. Før du gør dog finde papirarbejdet for dit bryst fryser eller køleskab fryser. Forhåbentlig du har hæftet kvittering til manuelt og kan nemt finde den for at kontrollere din garanti. Hvis din fryser er stadig under garanti, ringe til gratisnummeret, der er på dine papirer og spørge, hvordan man opnå reparationsservice. Hvis din fryser er dets oprindelige garanti, kontrollere dit papirarbejde for at se om du har købt ekstra dækning. Hvis du har købt din fryser på et kreditkort, der tilbyder automatisk udvidet garanti beskyttelse, er det muligt, din fryser er dækket på den måde. Læs med småt eller ringe til det udstedende selskab.

Ansætte en reparation Person

Mange mennesker krybe, når de skal ansætte en reparation person. Mens reparationer kan være dyrt, gør det processen nemmere når du har en professionel, at du har tillid til. Når du ikke har nogen, starte helt forfra. Spørg en ven eller slægtning om han har et selskab han kan anbefale, der har udført arbejde for ham i fortiden. Kontrollere virksomhedens nuværende Better Business Bureau rating online før du kalder det for et servicekald. Alternativt, kalder producenten af din fryser, og bede om en henstilling til en autoriseret reparation person.

Konservering af din mad

Når din fryser virkelig er brudt og du har Reparatøren på måde, er det afgørende, at du bevarer din mad på en sikker måde. Vigtigst, holde din fryser døren lukket. En fuld fryser af frosne fødevarer kan blive frosset i ca 24-48 timer. Hvis du ikke kan skaffe en reparation til din fryser i de første 12 timer, købe tøris og bevare din mad ved at fylde fryseren med det at være på den sikre side. Aldrig genfryses mad, der er optøet ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com