Hvad skal gøre, når du finder en sort enke i huset

April 22

Black widow edderkopper er sort eller brun, skinnende, runde og ca en fjerdedel til en tredjedel en tomme lang. Sorte enker har generelt en rødlig timeglas-formet markering på maven. Sorte enker fik deres navn, fordi hunnerne spiser ofte hannerne efter parringen.

Dræbe edderkoppen

Efter spotting en sort enke i hjemmet, dræbe edderkoppen. Disse edderkopper er farligt, så det er vigtigt at tage sig af det lige med det samme. Ved hjælp af et objekt som en sko eller tunge bog er nyttigt.

Klare områder

Sorte enker bor i klynger; Hvis en sort enke findes i hjemmet, er der sandsynligvis mere. Enhver mørk, uforstyrret steder inde i eller uden for er sandsynligt boliger til de sorte enker. Ryd alle sådanne områder for at modvirke edderkopper fra nesting.

Udrydde

I nogle tilfælde er den eneste måde til helt at fjerne sorte enker fra hjemmet med udryddelse. Sorte enker har små fødder, alt for små til at absorbere gift. De trækker ikke deres kroppe på jorden, hvilket gør dem endnu mere vanskeligt at forgifte. Professionel exterminators vil være i stand til at dræbe edderkopper og ødelægge rederne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com