Hvad skal gøre, når du rammer en elektrisk ledning inden for en væg

August 30

Hvad skal gøre, når du rammer en elektrisk ledning inden for en væg

Der er mange grunde til at skære eller bore i dine vægge, uanset om det er en del af et elektrisk eller blot at hænge et billede, Tilføj en hylde eller oprette en vinduesåbning. Uanset grunden, skal du være opmærksom på faren for at ramme en elektrisk ledning og ved hvad de skal gøre, hvis det usandsynlige sker.

Vurdere situationen

Før boringer eller skære ind i en mur, er det bedst at slukke effektafbryderen, der styrer ledninger du kan støde på. Dette eliminerer risikoen for elektrisk stød. Men hvis du har glemt at slukke for strømmen eller slukket den forkerte breaker, elektriske stød er muligt. Kontrollere at se, om alle i hjemmet er sikker og søge akut lægehjælp, hvis nødvendigt. Hvis du eller nogen i hjemmet ved førstehjælp, træffe passende foranstaltninger for enhver mindre forbrændinger.

Sluk for strømmen

Uanset omfanget af skader eller skader er den første ting du skal gøre efter at have vurderet situationen til at slukke for strømmen. Hvis du ikke ved hvordan at isolere ledninger du rammer, slukke for strømmen til hele huset. Dette vil reducere risikoen for en elektrisk brand og tillade dig at gå videre med inspicere skaden.

Inspicere skaden

Når du er sikker på, at strømmen er slukket, inspicere de elektriske ledninger du rammer. Ledningerne vil sandsynligvis kræve erstatning til at sikre, at de er sikkert at bruge igen. Hvis du har flere ledninger bundtet sammen i væggen, du kan splejse eller tape beskadiget TV, Internet, telefon og intercom ledninger. Fjern snavs fra området hvor du var at skære for at få de bedste kigge inde i væggen muligt.

Ringe til en elektriker

Medmindre du har en høj grad af dygtighed og erfaring med elektriske ledninger, kalde en professionel elektriker til at udføre reparationer. Mens det kan være ubelejligt at vente for en elektriker, forkert reparationer, såsom at bruge kommercielle-grade tape til at dække en udsat wire, eller installation af den forkerte type udskiftning ledninger, kan forårsage problemer med din hjemmets elektriske system i fremtiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com