Hvad skal jeg gemme i hjørnet køkkenskab?

March 7

Hvad skal jeg gemme i hjørnet køkkenskab?

Tage rod off din køkkenbordet og finde et sted til det i hjørnet kabinet. Denne underudnyttede plads er i stand til at meget mere end du bruger det til. Selv om det kan være akavet formede og ikke altid den nemmeste kabinet at nå, der er måder at ændre det hvis du er villig til at bruge tid og penge at gøre dette.

Organisere

For den bedste skik fra dit hjørne køkken kabinet, få det organiseret. Afgøre, om varer til opbevaring og købe elementer for at gøre kabinettet funktionelle. Du skal måske installere skuffer inde i kabinettet eller en reol - måske endda en reol, dias ind og ud for brugervenlighed. Måske du har brug for lodret reoler i stedet for vandret, eller du kan kræve en Udtrækkelig lodret åbning, meget gerne en garage. Udtænke et system, der virker for dig.

Top kabinet

Installere flere vandrette hylder af forskellige længder eller en lazy Susan til toppen kabinet. Arrangere opbevaring elementer baseret på hylde højde, varens vægt og frekvens af brug. Tungere genstande fundet på nederste hylde omfatter emner såsom en dåse kaffe eller container af bønner, mens lysere elementer, eller dem, der sjældent anvendes på den øverste hylde, omfatter beholdere af kylling bouillon eller en kasse med te blade. Arrangere en lazy Susan i en lignende måde men tilføje risers til hylden, så du kan gemme alle dine krydderier.

Midterste kabinet

Den midterste kabinet er beliggende i afstanden mellem den øverste kabinet og tælleren, og indeholder mest en roll-up dør. Mange finder denne plads nyttig til opbevaring af elektriske varer, der ikke anvendes på daglig basis, men bruges ofte nok at du vil have nem adgang hertil. Nogle varer, der opbevares i dette rum omfatte en Toastmaskine, indendørs grill, elektrisk dåseåbner, blender, brød maker eller en saftpresser. Andre elementer kan omfatte en række blanding skåle, kogebøger, høje flasker af speciale eddike eller olier.

Bunden kabinet

Installere en lodret reol i en bund fryser eller Lysbillede-ud skuffer eller en lodret skillevæg med lukkede hylder på hver side. Placer store cookie ark, skærebrætter eller bagning pander i de lodrette reoler, mens skufferne kan holde gryder, pander og skillets. Eller organisere en skuffe til plast opbevaringsbeholdere. Hvis du går med den lodrette skillelinje, kan ene side holde papirkurven kan og de to lukkede hylder kan indeholde sølvpapir, voks papir og plast wrap på toppen med rengøringsmateriel på bunden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com