Hvad skal jeg gøre for at holde græsfrø fra vask væk når plantning på en bakke?

February 26

Hvad skal jeg gøre for at holde græsfrø fra vask væk når plantning på en bakke?

Et afgørende tegn på en sund landskab er udseende, føler og tykkelse af græs i gården. Hvis din landskab er ufuldstændige, er sprede græsfrø over et område en sikker vej til at fortykkes en græsplæne eller oprette en ny. Men hvis du bor på en skrå eller kuperet grund, din græsfrø kan vaskes væk med konstant vanding nødvendigt for spiring. Du skal tage skridt til at sikre, at frøet ikke flyde væk.

Halm

Udbredelse halm over din nyligt seedede græs er én måde at forhindre jorderosion der ofte vasker græsfrø væk. At halm absorberer nedbør og sprinkler vand, forhindrer det fra direkte slående frø og skubbe dem ned ad bakke. Men fordi en halm har direkte kontakt med jorden, kan græsfrø stadig absorbere fugt det behov. Halm vil også bidrage til at forhindre, at fugle og andre rovdyr spise din græsfrø, før det har en chance for at spire.

Jute eller ostelærred

Open-mesh jute (sække eller ruller) eller ostelærred vil udføre den samme opgave som halmen, men vil være mere effektiv over større områder, da du kan sprede en enkelt stykke længere og ikke behøver at drys halm overalt. Både halm og jute skal fjernes, så snart græs knivene begynder at stikke ud af jorden med ¼ til ½ tomme, angiver, at de har slået rod og kan holde sig i. Forlader halm eller jute på overfladen kan stunt græs vækst.

Bionedbrydeligt klud

Nogle planteskoler og havecentre bære en speciel maske specielt designet med henblik på at holde græsfrø på plads. Open-mesh materiale vil holde frø på plads, som de andre materialer vil, men det behøver ikke at blive fjernet, når frøet begynder at vokse. I stedet vil det gradvist nedbrydes og fade i jorden, giver nogle næringsstoffer til græsset.

Tips

Når du dække området med halm, jute, ostelærred eller bionedbrydeligt klud, skal du sikre, at nogle af jorden kan ses gennem dækken. Hvis ingen jord er synlig, betyder det, at ingen sollys eller luft cirkulation er at komme igennem dækken. Dette kan føre til langsom spiring, hæmmet vækst eller endda svamp bygge op under dækket på grund af høje fugt og temperatur. Rådfør dig med en professionel på en havecentre eller børnehave, hvis du har spørgsmål om, hvilken indstilling er bedst for din særlige ejendom og type af græs.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com