Hvad skal jeg gøre, hvis min Stihl Trimmer ikke vil køre?

April 4

Når din Stihl trimmer stopper kører og intet du gøre synes at hjælpe kan være ret frustrerende og du spekulerer på, hvor du kan starte med alle disse dele. Grundlæggende vedligeholdelse og rengøring bør altid være det første sted du starter. Andre problemer du kan klassificere og diagnosticere ind i en af tre motor områder: brændstof, gnist eller komprimering. Beslutte, om du skal lave dem eller tage Stihl til en service forhandler vil afhænge af dit niveau af erfaring med små motorer.

Rengøring og vedligeholdelse

Lyder simpelt, men mange problemer kan løses med 10 til 20 minutter af rengøring og vedligeholdelse. Start med din brændstoftank, og sørg for det er nok frisk blandet brændstof, der opfylder de driftsmæssige standarder for Stihl trimmere: gamle eller dårlig gas forårsage et flertal af alle motorproblemer.

Afløb og rense brændstoftanken og kontrollere brændstoffilter og brændstof linje sørge for der er ingen huller, kinks eller tårer i plast. Går videre til dit luftfilter, bør du vaske filter i varmt, sæbevand vand og rense det omgivende område grundigt med en pensel og rag. Lad filteret tørre, før genbrug det. På anden enden af luften, åbner din lydpotte og rense ud lyddæmper, udstødning port og gnist afleder skærmen.

Gnist problemer

Udskift din Stihl trimmer tændrøret med en ny Stihl tændrøret. Iført læderhandsker, holde i stikket, med vedlagte boot og wire ved siden af en jordet metal plet på motorblokken. Krank på starter rebet et par gange, og du skal mærke en blå gnist på tværs af punkterne metal. Hvis der er ingen gnist eller svage, du bliver nødt til at arbejde tilbage fra plug wire til modulet tændingen kontrol alle forbindelser, ledninger og skifter til løs points og skader. Hvis der er stadig ingen gnist skal du sandsynligvis en ny tænding modul.

Brændstof problemer

Hvis du har en gnist og der er ren, frisk blandet brændstof i tanken får du sandsynligvis utilstrækkelig gas til karburatoren. Brændstof linjer, brændstoffiltre og primer pærer skal udskiftes hver sæson eller tidligere hvis du forlod gas i tanken over vinteren. Brændstof vil forringe de plast linjer og kvæle karburatoren. Hvis din maskine er et par år gammel, skal du fjerne og rense ud ventiler, skærme og pumpe på din karburator.

Udsivning af

Hvis du stadig ikke kan få din trimmer til at starte og køre, har du sandsynligvis en udsivning eller andet sted i systemet. Hvis ekstra luft kommer ind i motoren brændstofblanding vil være slukket og motoren ikke vil starte og køre ordentligt. Disse problemer, i forbindelse med komprimering, vil være dybt inde i motoren på stempel sæler, pakninger eller inde i cylinderen, som vil kræve en professionel til at erstatte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com