Hvad skal jeg gøre med Cyclamen efter vinteren/foråret blomstrer?

March 28

Cyclamens er en smuk plante med hvid, rød eller pink blomster, der vokser til en højde på ca 8 inches. De blå-grøn og mørk grønne blade er hjerte-formede med hvide vener og bleg grøn steder. Blomster og løv kontrasten godt til at skabe en smuk plante. Cyclamen er et attraktivt alternativ til blomster som julestjerner for feriesæsonen. Vælg planter til hjemmet med stilke, der stå oprejst og er fyldt med knopper under løvet.

Tvinger vækstdvale

Cyclamens holder generelt op med blomstrer i slutningen af foråret til forsommeren. Snart efter blomstrende begynder cirka to til fire uger, bladene at bliver gule. På dette tidspunkt, reducere vanding anlægget af halvdelen til en anden to uger og derefter stoppe vanding helt. Som jorden tørrer ud, blade dør og skal være trimmet. Knolde af cyclamen skal have alle næring omdirigeres hertil. Knoldene vil lagre energi, som vil brændstof cyclamen's vækst når det er tid til at blomstre igen.

Sommer opbevaring

Tillader jord til helt tør og så meget løv som muligt til at visne og dø. Placer cyclamen i en udendørs placering, der er cool og helt læ sol og fugt af nogen art. Dette omfatter regn og græsplæne sprinklere. Planten tåler ikke temperaturer over 70 grader Fahrenheit. Den resterende blade på cyclamen kræver op til to måneder til helt dø ud.

Ompotning af Alpeviol

Repot de cyclamen knold i en beholder er 1 tomme større i diameter end den foregående pot. En pakket sterilt jord, der er rigt på tørv er et godt valg for vækstmedium. Sørg for, at halvdelen af knolden stikker fra jorden, at forebygge knold rot samtidig sikre tilstrækkelig dræning. Vand ikke jorden efter ompotning det.

Re blomstrende

Fortsætte med at gemme planten indtil efteråret. Nyd jorden grundigt en gang når bladene begynder at vise og overføre cyclamen til et område i direkte solskin. Vent ikke for ny vækst ud over oktober; vand jorden, selv om nye skud ikke er synlige. Knolden skal være hævede og fast at røre ved at opretholde den nye vækst. Når skuddene vises og jorden har tørret ud fra den tidligere iblødsætning, sættetid jorden igen. Når cyclamen begynder at vise skyde vækst, Begynd gødskning med en vandopløselig indendørs anlæg gødning i halv styrke anvendes hver tre til fire uger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com