Hvad skal jeg gøre om biller spise min bregner?

July 10

Hjem gartnere finde ofte deres bregner og andre haveplanter under angreb af biller. Japanske biller er de mest almindelige og ødelæggende skadedyr af over 300 forskellige prydplanter, buske, træer og blomster. Mens voksne biller lever af de øverste flader af planter, larver fodring på planterødder, beskadiger underground.

Identifikation

Japanske biller er skadedyr, der kan skade bregner og andre planter i både deres voksen form og deres larver form. Voksne biller er opvakt farvet i metallisk grønne, med kobberfarvet-brun bestrøget vinge dækker. Disse biller er normalt 8-11 mm i længden. Flere rækker af hvide hår vises nedenunder den skarnbassen fløj dækker. De larve former for japanske biller er hvide larver, der krøller i en C form, når bange eller forstyrret. Disse larver lever i jorden og foder på planternes rødder.

Symptomer

Bregner, der er befængt med japanske biller udvikle skader fra biller fodring i ribber, som giver efterlader en snøret eller skeletteret look. Bladene kan også vises laset. Stort antal biller kan forbruge hele blade af værtsplanter. Larver lever af planterødder, forårsager nedsat kraft og root skade. Lille angreb af biller forårsager ikke betydelig plante skader, men store parasitære kan være ødelæggende for Plantesundhed.

Naturlige metoder

Fjernelse af japansk beetle voksne fra bregner i hånden er en måde at reducere skadedyrsangreb. Placer biller i sæbevand efter at fjerne dem fra dine planter, skal destrueres. Japanske biller er helt træg i løbet af de tidlige morgentimer og sidst på aftenen. Du kan også ryste dem fra din fern at løsne dem. Ifølge Ohio State University anbefales feromon fælder ikke ved behandling af japanske biller, fordi disse fælder tendens til at bringe flere biller i området. Parasitiske nematoder er tilgængelige til behandling af japansk Bille larver. Anvende nematoder til jorden af angrebne planter, mens larverne er små for de bedste resultater.

Insekticider

Sprøjtning dit bregner med insekticider kan medvirke til at reducere beetle skader. Sørg for at vælge et produkt, der er sikker til brug på bregner. Anvende insekticider indeholdende carbaryl, acephat eller deltamethrin for de bedste resultater. Begin sprøjtning planterne ca 20 dage før biller bliver aktive, hvilket er normalt i den sidste del af juni til begyndelsen af juli. Genanvende insekticider hver 5-10 dage efter behov for kontrol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com