Hvad skal jeg gøre om fugle spiser mit skum tag?

February 13

Hvis du har mistanke om, at fuglene har spist dit skum tag, så har du et problem. Hvis du ikke tager handling, er dit skum tag tilbøjelige til at mislykkes. Dette kan føre til lækager, vandskade og en hel masse problemer. Men før du gå skyde skylden på fuglene, bør du vide, at det ikke er de fugle, der forårsagede problemet. De simpelthen at drage fordel af situationen.

Årsager

Fugle spiser faktisk ikke skum tagene. Det er en myte. De hakken på det. Fuglene kan tage dele af det tilbage til at bruge som reden materiale. Det er jo let og en god isolering. En anden årsag til fugle rive op skum tagdækning er at de føle vibrationer Tagareal skum og tror, at det er forårsaget af insekter lever i skummet. Fugle er også tiltrukket af små pytter af vand, der dannes, når taget smilehuller.

Forståelse skum tagene

Skum tagene er lavet af polyurethan. Skum giver en problemfri lag af beskyttelse på taget. Det anvendes i en spray så tag passer perfekt over strukturen. Skummet er derefter dækket med en beskyttende belægning, der beskytter skum fra elementerne. Belægninger kan være lavet af polyuri, silikone, urethanes eller akryl. Hvis skummet ikke er belagt, bliver det en kæmpe svamp, der ville gøre det muligt for vandet at sive ind og fremme mug og skimmelvækst.

Forebyggelse

Fugle gør sjældent nok skader for at forårsage lækager. Hvis skaden er udbredt, så dit tag er sandsynligt skulle være recoated. Skum tagene er altid dækket med en form for belægning, der beskytter skum. Denne belægning til sidst bryder ned. Når det bliver for tynd, er fugle stand til at hakke gennem det og få adgang til skum. Når taget har været recoated, vil fuglene efterlade det alene.

Eftersyn

Hvis du har set skader eller har mistanke om fugle har skadet dit tag, er dine første skridt at nærlæse. Hvis du bemærker store skader på tag, kalde en entreprenør om patching og genlukning taget. Skaden bliver normalt små områder måling ca 1 til 2 inches lang. Disse kan være udfyldt med polyurethan caulk. Caulk vil forsegle hullet og undgå fuglene fra at gøre mere skade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com