Hvad skal jeg installere keramiske fliser på en betonplade?

July 14

For anlæg, keramiske fliser, beton er et af de mest pålidelige substrater da det er helt sikkert stærk nok til at støtte den tunge vægt af flisen, mørtel og injektionsmørtel bruges til installationen. Så længe din betonplade ikke har nogen alvorlige fugt nedsivning problemer, kan det sikkert støtte din flise. Der er en række materialer du skal bruge til at forberede installationen samt de almindelige værktøjer bruges til at installere flisen de betonplade.

Rengøringsmateriel

En af de vigtigste aspekter af forbereder den betonplade til flise installation er, at det skal være ren. Alle forurenende stoffer på overfladen vil ødelægge den måde den flise selvklæbende obligationer til det konkrete, at skabe usikre og ujævn installationer. Ren det hele betonplade med en moppe og rent vand for at fjerne snavs og støv. Hvis slab overfladen med fedt, voks, gamle maling, snavs eller andre hårde stoffer, vaske det med mineralske spiritus for en bedre obligation. Sørg for, at beton er helt tørt, før du går videre med installation oparbejde.

Lappe sammensatte

Konkrete lappe sammensatte er et vigtigt materiale til at forberede en slab for keramiske fliser. Den betonplade skal være helt flad og stabil til effektivt at støtte flisen. Du skal derfor udfylde nogen revner eller huller, samt helt plan overflade for at eliminere enhver pukler eller dips. Den lappe sammensatte findes i både færdigblandede og vand-nødvendige formularer. Sprede materialet i de nødvendige områder med en murske eller spartel. I nogle tilfælde skal du helt dukke op igen slab med dette materiale til at få alt fladt og niveau.

Ætsning løsning

Afhængigt af din beton og fliser producentens anbefalinger tilstand skal du en Radering løsning for de forberedende skridt til din plade. Denne syre-baserede materiale vil slibe op ellers glat overfladen af beton, giver den flise selvklæbende nogle type af en struktureret overflade til som det kan obligation fuldt ud. En blank, helt glat overflade vil ikke obligation som fuldt til limen. Når du anvender dette materiale, skal du også sikkerhedsudstyr herunder støvmaske, beskyttelsesbriller og beskyttelseshandsker og støvler, siden arbejder med syre er yderst farligt.

Andre materialer

Nogle fliser producenter kræver, at du installerer et vandtæt underlag mellem beton og fliser til at sikre, at enhver fugt indeholdt i betonen ikke mar flise overflade. Følg din flise producent specifikke anbefalinger om brug af dette materiale. Ellers skal du grundlæggende for en flise installation: thinset mørtel og en mixer til at kombinere det med vand, en murske til at sprede lim, en flise kutter eller skarp hobbykniv til at skære fliser og måle bånd og kridt linjer til at lægge din installation.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com