Hvad skal jeg nød en kommode?

November 14

Hvad skal jeg nød en kommode?

I stedet for at købe en ny kommode, kan du omlakering dine nuværende møbler eller købe en billig og brugte kommode. Sørgeligt en kommode giver møblerne en antik look. Mens sørgeligt en kommode giver det en ældre udseende, kan det opdatere et rum og give det en lurvet appel. Sørgeligt en kommode lyder kompliceret, men du behøver ikke mange materialer til at udføre opgaven. Afsætte en weekend eller en hel dag til at sikre, at du har tid nok til at fuldføre projektet.

Sandpapir

En kommode behov for slibning således at malingen kan overholde. Alle overflader, der kommer til at blive malet skal slibning. Sand kommoden i hånden, eller købe en elektrisk sander for at gøre jobbet hurtigere. Kommoden skal tørres af med en vaskeklud før du sand for at fjerne eventuelle rester, der kunne komme i vejen. Efter du sand hele kommoden, tørre overfladen med en fugtig vaskeklud igen for at fjerne de træspåner. Hvis du ikke fjerner spåner, vil de blandes med maling og potentielt ødelægge udseendet af dresser.

Primer

Når du er færdig slibning kommoden, anvende primer, så den tidligere maling ikke viser gennem. Hvis kommoden ikke var malet, kan du springe, anvende primeren, hvis du har lyst. Du skal muligvis anvende mere end ét lag primer, hvis du forsøger at dække en mørk farve eller pletten. Når du anvender primeren, lad det tørre helt, før du går videre til at male kommoden.

Latex maling

Anvende en latex maling til kommode med en pensel. Når du male kommoden, altid flytte pensel med korn af træ. Hvis du har lyst, kan du dække store områder af dresser med en rulle. Før du anvender maling, kan du overveje at føje to forskellige farve lag for at give kommoden et unikt nødstedte look. Den nederste Lagfarve vil vise gennem Hvornår du nød kommode med sandpapir. Du skal muligvis mere end ét lag maling for at opnå den ønskede farve.

Mere sandpapir

Efter malingen tørrer på kommoden, vil du har brug for nye sandpapir til at give kommoden dens nødstedte look. Fint sandpapir fungerer bedst for bekymrende, fordi det ikke vil tage væk for meget maling. Gnid sandpapir på hjørnerne og siderne og langs skufferne. Nøglen til pinefulde kommoden er at slibe væk nogen steder, der normalt ville bliver naturligvis slidt, men du kan nød hele kommoden, hvis du har lyst.

Beskyttende Finish

Før du anvender en beskyttende finish, tørre kommode med en fugtig vaskeklud at fjerne de træspåner. En klar beskyttende finish vil holde overfladen af dresser uden ridser. Anvende en beskyttende finish er valgfri. En polyurethan eller polyacrylic protectant fungerer godt. Følg altid vejledningen på produktet omhyggeligt for at undgå skader på kommoden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com