Hvad skal jeg udskifte min 60 Gallon varmt vandtank med?

May 25

En fælles husstand apparatet vi normalt tager for givet er vandvarmeren. Korrekt pleje for en kvalitet-bygget enhed kan vare i 20 år eller mere. Men hvis din har nået slutningen af sin levetid, du skal få en anden. Heldigvis, en række udskiftning muligheder er tilgængelige.

Ændre brændstoffer

Vandvarmere alle kræver en vis form for energikilde for at gøre deres arbejde. Hvis du bor i landområde ikke serviceres af naturgas linjer, kan du erstatte dine eksisterende vandvarmer med en propan-fyret model. Hvis dit hjem er i øjeblikket opvarmes med olie, kan du installere en oliefyret enhed. Varme olieselskaber tilbyder nogle gange rabatter på oliefyrede ovne som et incitament til at få dig til at købe. Check med din varme olie service eller ringe til andre. Skifte forhandlere kan få dig en signup bonus samt en rabat på din nye radiator. Hvis du bor i et område med en kooperativ elektriske elselskabet, eller som modtager strøm til subsidierede priser, kan en elektrisk vandvarmer være det bedste bud.

Hvis du bor i et område med rigelige året rundt solskin, overveje at købe en solar-drevne vand varmesystem. Enhederne er dyre at installere, men der kan være staten eller føderale skattefradrag tilgængelig til at udligne de startomkostninger.

Indskrænk

Hvis din familiemæssige situation har ændret sig, fordi børnene er gift og ud på egen hånd, du kan ikke længere har brug for en 60-gallon vandvarmeren. Færre folk i huset betyder mindre efterspørgsel efter varmt vand. Hvis dette er tilfældet, vil måske en 40 eller 50 gallon enhed tilfredsstille dine behov. Det vil sandsynligvis koste mindre end en 60-gallon enhed, og du vil bruge mindre strøm til at betjene den. Du vil spare penge to gange.

Gå Tankless

"Tankless" bestillings-vand varmeanlæg, er nu tilgængelige. De er meget energieffektive, fordi de kun varme vand når du skal bruge den. En konventionel vandvarmer holder vand på en indstillede temperatur, uanset om du bruger det eller ej. Hvis du går væk til weekenden og huset er tomt, er vandvarmeren stadig varme vand, som ingen vil bruge.

Energy Star

Som vi alle smerteligt bevidst, er dagene af billige energi formentlig bag os for evigt. Så uanset af hvilket model eller størrelse vandvarmeren du i sidste ende køber, overveje en, der opfylder Energy Star effektivitet rating. Enhederne, der generelt koster mere, men med skattemæssige incitamenter og reduceret strømforbrug, du vil genvinde din upfront investeringer i form af lavere brændstof regninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com