Hvad skal jeg vide om genanvendelse spildevand for en køkkenhave?

December 26

Hvad skal jeg vide om genanvendelse spildevand for en køkkenhave?

Mange mennesker har gjort vand bevarelse en vigtig del af deres overordnede mission for at bevare de naturlige ressourcer og reducere energiomkostningerne. Gartnere eksperimenterer med hjælp af gråt spildevand for at yde kunstvanding for planter. Mens grå vand kan være en værdifuld ressource for hjemmet gartner, det er vigtigt at forstå, hvordan gråt vand bevarelse værker for at udnytte fordelene uden fare for din sundhed.

Gråt vand vs sort vand

Gråt vand har været brugt til ufarligt opgaver som badning og opvask. Vand, der er blevet brugt til at skylle toiletterne er klassificeret som sort vand. Gråt vand er rimelig sikker til brug for andre formål efter kun mild behandling eller i nogle tilfælde, ingen overhovedet. Sort vand bør aldrig genbruges uden at blive sendt via en spildevand genvinding facility.

Gråt vand og havearbejde

Genbrugsvand kan bruges til at overrisle og vand din køkkenhave. Den bedste regenereret vand at bruge er vand, der er blevet behandlet af en spildevand genbrug program. Hvis du ikke har denne mulighed, kan du bruge gråt vand, der oprindeligt blev brugt i dit badeværelse dræn, brusere eller badekar. Gråt vand til havearbejde anvendelse bør anvendes umiddelbart og ikke gemt i længere tid.

Potentielle farer

Den bedste form for gråt vand til brug for havearbejde er vand, der ikke var udsat for en betydelig mængde af kemikalier eller potentielt skadelige affald. Dette er hvorfor vand fra en køkkenvask eller opvaskemaskinen er ikke normalt repurposed til havearbejde. Hvis du planlægger at bruge gråt vand til din køkkenhave, ønsker du at sikre du ikke tilføjer noget giftigt at vandet når du bruger det første gang. Dette betyder, at læse etiketterne på din sæber og skønhedsprodukter for at sikre du ikke forurener din bad eller håndvask vand, som du planlægger at bruge i haven. Forurenet vand kan skade dine planter og jord og endda føre til sundhedsmæssige problemer for dig og din familie.

Adgang til genbrugsvand

Hvis du bor i et samfund, der har en spildevand genbrug program, kan du kontakte dit spildevand management anlæg og lære om programmet, herunder hvordan du får adgang genbrugsvand til din havearbejde og landbrug. Hvis du er i tvivl om dit samfund har sådan et program, vil din lokale vand behandling facilitet kunne fortælle dig. Hvis du ikke har kommunale vand, vil din adgang til behandlede genbrugsvand være begrænset, selvom du kan installere systemer til at hjælpe med at genbruge dit spildevand i et nyttigt stof. Disse systemer har tendens til at være temmelig dyrt og vil formentlig modvirke enhver økonomisk fordel du ville få fra at bruge genbrugsvand i stedet for frisk. Nogle boligejere få ubehandlet gråt vand ved at ændre VVS i deres hjem for at indbetale det vand, der løber fra sikre kilder (brusere, håndvaske) til en cisterne eller anden enhed, samling og derefter bruge det vand, der er indsamlet. Nogle områder har juridiske restriktioner med hensyn til ændring af din VVS, så check dine lokale love før du forsøger denne metode af gråt vand samling.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com