Hvad skal jeg vide om Tie-Dyeing lagner?

May 29

Hvad skal jeg vide om Tie-Dyeing lagner?

Tie-Dyeing tilføjer levende farver og unikke til sengetøj. Begyndere kan finde tie-dye mønstre i kits samt online men mange foretrækker at eksperimentere på deres egen på første til at blive fortrolig med den tie-dyeing proces. Farver og mønstre er næsten ubegrænsede og uventede resultater kan være så sjovt som at nå en planlagt design.

Forsyninger

De fleste mennesker, der er nye til tie-dyeing start med regelmæssige stof farvestof, normalt findes i vaskeri vaskemiddel midtergangen af supermarkedet. Særlige stof-reaktive farvestoffer give lysere farver, men nybegyndere behøver ikke at bruge en masse tid og penge, søger efter de perfekte produkter, mens de er i praksis mode. Du har også brug for hvid eller lyse lagner, en lang-håndteres ske for blanding, flere squeeze flasker, snesevis af almindeligt elastikker, vand, eddike og flere store containere dedikeret udelukkende til dit håndværk. Glem ikke at fange nogle gummihandsker også, medmindre du vil farve dine hænder.

Teknik

Den vigtigste ting at vide om tie-dyeing er, at de vride og elastikker forhindre farvestoffet pyntelisterne fuldt stoffet. Så er kunstnerisk vride, pleating og elastik placering nøglen til den færdige design. Lay ark ud flad og derefter få fat i dele af ark, twist stramt og wrap twist med en elastik. Fortsætte vride og banding indtil hele arket er færdig. Farvestoffet anvendes af enten nedsænkning stof i flere farvestof bade eller sprøjtes farvestof på stof fra sprøjte flasker.

Arbejdsområde

Giv dig selv masser af plads til at arbejde. Tie-Dyeing udenfor på en græsplæne er ideel, men hvis du ikke kan gøre dette arbejde, flytte møbler ud af vejen og dække gulvet med plastfolie dækket med avisen. Eller arbejde på tabellen største tilgængelige, der dækker gulvet under dig at fange udslip.

Tips til vellykket farvning

For de bedste resultater, bruge 100-procent bomuld ark som polyester ikke tager farvestof samt bomuld. Plader, der er mindst 60-procent bomuld kan være held tie-farvet. Hvis du farvning nye plader, vask dem et par gange for at fjerne enhver stof finish anvendes af fabrikanten. Vandet skal være meget varmt til at opløse de fleste stof farvestoffer. Hvis dit postevand er ikke varm nok, koge noget vand i mikroovn eller på komfuret. Jo længere arkene bo i farvestoffet, jo dybere bliver farven. Lad det færdige produkt blive tør, før hvidvaskning af for at forhindre overdreven farve afstrømning i vask.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com