Hvad skal man bruge en MIG-svejsning Miller Bobcat 225 For?

December 11

Hvad skal man bruge en MIG-svejsning Miller Bobcat 225 For?

Der findes flere typer af lysbuesvejsning processer, alle designet til at levere optimale svejsninger under bestemte sæt af omstændigheder. Metal inert gas svejsning, alment kendt som MIG, var udviklet til svejsning af ikke-jernholdige metaller. Miller Bobcat 225 er designet til netop disse programmer og med en indbygget motor og generator det er ideel til at arbejde i fjerntliggende steder.

Hvordan svejsning virker

For at tilslutte jernmetaller, er en ekstremt høj strøm leveret til metal der skal svejses gennem en stang af tilsatsmateriale; kanter af de to komponenter og tilsatsmateriale er alle smeltet ved nuværende derefter smelte sammen som de afkøles. Processen er forskellig for ikke-jernholdige metaller, svejse vandpytter typisk skal være Afskærmet fra atmosfæren. Svejsning bronze eller legeringer af aluminium eller kobber, en ikke-forbrugsvarer elektrode leverer aktuelt inde et skjold af gas og tilsatsmateriale er introduceret til webstedet weld som en mekanisk fodret wire. Gas, der leveres fra en trykisoleret cylinder.

MIG og MAG

Af gas afskærmning betyder er ingen flux nødvendige, så ingen slagger er tilbage på den afkølede svejsningen, og ingen dampe udsendes. Denne kombination af faktorer, der giver mulighed for en meget strammere, pænere produkt end med traditionelle stick udstyr. Den mest almindelige afskærmet proces i gas wolfram lysbuesvejsning, eller GTAW, kendes akronym MIG fordi det bruger en inaktiv gas--almindeligt argon--som skjold. MAG-svejsning, eller metal active gas svejsning, anvender en gas, der reagerer med svejsningen pyt for at øge svejsning effektivitet.

Miller elektrisk Manufacturing Company

Miller El produktionsvirksomhed producerer lysbuesvejsning og skære udstyr til brug i alle slags fabrikation og produktion, herunder landbrugsmaskiner, luftfart, byggeri, marine og motorsport industrier. Dens udstyr er typisk blå i farve. I 1971 introducerede Miller den første "All-in-one" MIG svejser med en indbygget trådboks til markedet. Bobcat 225 er en videreudvikling af dette produkt.

Motordrevet svejsere

Miller fremstiller motor-drevne modeller til brug hvor en almindelig strømforsyning ikke er tilgængelig. Typiske applikationer er i farm og ranch arbejde og reparation strandede køretøjer. Disse maskiner har svejseudstyr inde den samme sag som en motor-drevet generator, der er dimensioneret til at køre funktionen svejsning. Sagen beskytter mere end motoren: det moderate støjniveauer lavet af kører maskinen og opretter en ventilation tunnel, der minimerer recirkulation af varm luft. Bobcat 225 er et af Millers motordrevet svejser-generatorer.

Miller Bobcat 225

Miller's Bobcat 225 model har en 12-gallon brændstof tank, der tilbyder en 14-timer køre tid, hvilket gør den ideel til at arbejde i remote situationer hvor det er vigtigt at minimere, hvad der skal transporteres til støbestedet. Potentielle anvendelser omfatter byggepladser hvor hovedafbryderen og bulk generatorer er utilgængelig, for svejsning Master og antenner, der skal være beliggende i høj og generende stigninger, som ud over bakkerne og forbjergene, sømme rørledninger i marine eller ørkenen steder og samle metal bygninger og hangarer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com