Hvad skal man gøre hvis en Bosch opvaskemaskine ikke tør

February 7

Bosch, et tysk firma med hovedsæde i Gerlingen, Tyskland, producerer forbruger apparater, herunder opvaskemaskiner. Det har specialiseret sig i high-end opvaskemaskiner, herunder dem med skjulte objekter og brugerdefinerede paneler. Mens ikke fælles, har Bosch opvaskemaskine undertiden problemer med tilstrækkelig tørring retter. Du kan ofte løse problemet uden yderligere hjælp fra en reparation person. Derved sparer du penge på service honorarer.

Ikke tørring tilstrækkeligt

Hvis dit Bosch opvaskemaskine ikke er tørring korrekt, se, hvis du har valgt en opvarmet tørring indstilling. Hvis du vælger en indstilling for lufttørre, dine retter kan ikke helt tørt. Bosch "Skylles og holde" cyklus har ikke en tørring indstilling. Plasticware og Teflon retter normalt ikke helt tørre. En skyl statsstøtte anvendes til at bistå med tørringen. Ikke overbelaste opvaskemaskine, som dette udvider tørretiden.

Magt

Dine retter bliver ikke tørre ordentligt, hvis dine strømmen er afbrudt. Kontroller at opvaskemaskinen er sluttet til en strømforsyning, og test stikkontakten med et andet apparat. Sæt netledningen i en stikkontakt. Kontrollere husstand sikringer eller afbrydere. Nulstille afbrydere, hvis enten er udløst. Undersøge sikringer for at se, hvis nogen er brændt ud. En udbrændt fuse normalt har brudt ledninger, eller det er sort. Udskift sikringen.

Varmeelement

Varmelegemet er placeret i bunden af dit Bosch opvaskemaskine. Dette element er ansvarlig for varme op din opvaskemaskine under tørring cyklus, så din retter tørre. Hvis elementet ikke er i orden ordentligt, tør dine retter ikke. Afbryde opvaskemaskinen fra strømforsyningen og tage ud på bunden rack. Undersøge varmelegemet. A udbrændt varmeelement normalt er sorte eller hvide pletter på det, eller dele af den krakkede. Kontakt en Bosch dele forhandler for at bestille en ny radiator. Du kan ikke normalt reparere disse komponenter.

Tørring Fan/termostat

Den tørring fan flytter luft omkring dine retter til at fremskynde tørringen. Hvis ventilatoren ikke fungerer korrekt, dine retter kan ikke helt tørt. Afmonterer opvaskemaskine fra strømkilden og fjerne de vigtigste boliger. Undersøge fan for at se, hvis det bevæger sig frit. Kontrollere turbineblade for at se, hvis nogen er brudt. Hvis ventilatoren ikke bevæge sig eller har brudt komponenter, erstatte det da det er vanskeligt at løse.

Termostaten er ansvarlig for den tørring temperatur. Hvis termostaten ikke virker, sparke varmelegemet ikke på. Da termostaten normalt ikke kan fastsættes, Erstat det i stedet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com