Hvad skal man gøre hvis kæden så løber men kæden vil ikke tænde

October 14

Hvad skal man gøre hvis kæden så løber men kæden vil ikke tænde

Kæden på en motorsav er tilsluttet motoren af en centrifugal kobling, som er en fjederbelastet anordning, at engagerer kun når motoren når en bestemt hastighed. Ligesom koblingen i en standard-Skift bil, en motorsav kobling har en høj-friktion coating, og når motorsav kobling belægningen slidt, kobling glider og kæden vil ikke tænde. Kæde tandhjul, som er en del af koblingen, også slidt. Normalt erstattes begge dele sammen.

Udføre General vedligeholdelse, justere karburatoren

For at din motorsav kobling til at engagere sig, skal motoren køre med en minimums hastighed. Hvis det ikke kører hurtigt nok til at engagere koblingen, så rense luften filtrere og gnist afleder og udskifte tændrøret; dem er vedligeholdelsesprocedurer, der bør udføres regelmæssigt. Karburatoren kan også bruge justering, især hvis motoren boder eller kører trægt. Justering skruer er som regel i nærheden af luftfilter, og med en flad-head skruetrækker er nødvendigt at slå dem. Din kædesav manualen, og bruge en omdrejningstæller, når du foretager justeringen af karburator.

Inspicere kædetandhjulet

Hvis du udført alle nødvendige vedligeholdelsesopgaver og er sikker på, at motoren kører godt men kæden stadig ikke slå, er det tid til at inspicere tandhjul. Denne procedure kræver, at fjerne kæden; før du gør denne opgave, skal du deaktivere saven ved at fjerne spark plug wire. Derefter fjerne kobling cover ved at løsne møtrikkerne holder det med en topnøgle; på nogle Save, kan disse nødder være aktiveret i hånden. Når låget er slukket, sat på et par af beskyttende handsker, og trække kæde et par inches, mens du ser tandhjulet. Hvis kædetandhjulet ikke tænder, er det slidt. Hvis kædetandhjulet viser, er så koblingen slidt.

Fjerne kobling boliger

For at du kan få adgang til kobling og kædehjul, har kæden fjernes; bære handsker for at beskytte dine hænder. Før at skrue koblingen boliger, stoppe motoren fra drejning, eller andet du vil ikke kunne skruen, kobling. Stop motor fra drejning ved først at skrue og fjerne tændrøret og derefter skrue i et stempel stop, som er en metal cylinder, der forhindrer stemplet i bevægelse. Afhængig af din sav model, derefter bruge enten en topnøgle eller en særlig kobling skruenøgle til at skrue koblingen. Koblingen har normalt omvendt tråde, hvilket betyder, at koblingen skal drejes med uret for at skrue.

Udskifte kobling og tandhjul

Efter du har fjernet kobling boliger, har du adgang til tandhjul, som undertiden er en del af koblingen boliger. Selv hvis kædetandhjulet er adskilt fra kobling boliger, er det en god idé at erstatte både kædetandhjulet og kobling boliger, fordi når man er slidt, den anden normalt ikke langt bagefter. Også erstatte kobling sko, som sandsynligvis er slidt så godt. Hvis du ikke behøver at fjerne koblingen sko for at få boliger og tandhjul ud, derefter fjerne dem nu. Det er en god idé at få en kopi af motorsavs manual, så du har referencepunkt i tilfælde af du har problemer med at fjerne koblingen sko eller ompakke kobling og tandhjul.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com