Hvad skal man kigge efter i en Juicer

December 7

At lave din egen saft fra friske frugter og grøntsager er en nem måde at få vigtige vitaminer og næringsstoffer i din kost. Drikke juiced producere tillader dig at have de mange sundhedsmæssige fordele ved indtagelse af frugt og grøntsager, alle i et glas.

Hyppighed af brug

Den første ting at overveje, når de søger en saftpresser er, hvor ofte du vil bruge den. Hvis du juice hver dag, vil du ønsker en maskine, der er holdbare. Hvis du gonna juice sparsomt, bør en mindre elektrisk eller manuel saftpresser være tilstrækkeligt.

Nem rengøring

Nogle saftpressere er næsten ubesværet at rengøre, men andre kræver mere tid og energi. Check at se, om nogen dele af saftpresser kan vaskes i opvaskemaskinen.

Støj produktion

Elektrisk saftpressere kan være støjende, så tager dette i betragtning, hvis du bor i en lejlighed eller duplex. Hvis du har brug for en mere støjsvag model, kigge efter en "lydløs" saftpresser, selv om det kan koste lidt mere.

Hastighed

Elektrisk saftpressere er den bedste mulighed for hurtig saft produktion. Disse modeller også producere mere saft end manuel saftpressere. Hvis du ikke vil juice i regelmæssigt og hastighed er ikke et problem, kigge efter en håndholdt eller Counter monteret manuel juice presse.

Bærbarhed

Hvis du vil bruge din saftpresser i mere end én placering, kigge efter en let, transportabel model. Det er også ideelt for dem der ønsker at gemme deres apparat i et skab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com