Hvad skal man kigge efter i en kærlighed sæde

October 27

Hvad skal man kigge efter i en kærlighed sæde

Når din bolig er for lille til en standard sofa, men din siddepladser behov diktere mere end en enkelt stol, kunne en loveseat være din ideelle siddeløsning. Fordi loveseats er betydeligt kortere end standard-størrelse sofaer, passer de fint ind i de stramme levende områder af dit hjem. Komfort, stil, materialer og rum er afgørende faktorer at overveje, når de overvejer et loveseat udvalg.

Komfort

En loveseat er en "mini-udgave" af standard sofa, med de samme grundlæggende komfort. Standard-størrelse sofa gennemsnitlig 90 inches lang, mens en typisk loveseat spænder over 56 til 60 inches. En loveseat er en hyggelig siddekrog mulighed for to. Du bør altid sidde på en loveseat før du vælger en til dit hjem. Sædedybde og højde, ryg højde og arm stil varierer og er designet til at rumme en bred vifte af krop proportioner.

Stil

Uanset om din stil er moderne, traditionelle eller en overgangsperiode blanding af to, kan en loveseat findes som supplement til enhver indretning. En let, glat tilbagelænet mekanisme til at kontrollere hver sektion af en loveseat kan du læne dig tilbage og afstive dine fødder. En sovekabine loveseat inkorporerer en ekstra pull-out bed for en eller to overnattende gæster. Dekorative pyntepuder og slip covers giver dig mulighed at straks omdanne din loveseat stil.

Materiale

Microfiber, læder, imiteret læder og chenille er et udsnit af valgmuligheder, når du vælger en loveseat. Overveje hvem vil generelt bruge loveseat, hvordan det vil blive brugt og andre møbler på værelset. Læder er langvarig og smukke, men børn og kæledyr kan ar, skamplet og scuff fine læder. Et stof, der er fremstillet til at modstå solens ultraviolette stråler ville være et klogt valg i et rum fyldt med windows.

Plads

Afgøre, hvor meget plads er tilgængelige for din loveseat. 12 til 18 inches er den optimale afstand mellem loveseat og sofabord. Efterlad et minimum af 3 fødder bag loveseat, hvis området bruges som en vigtigste passage i rummet. En osmannisk placeret foran loveseat bør være placeret, så du kan sidde på loveseat og komfortabelt hvile fødderne på en skammel.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com