Hvad skal man kigge efter i en Sun våbenhus

July 23

Hvad skal man kigge efter i en Sun våbenhus

Solen porches kan være vidunderlige steder at slappe af og nyde udendørs. Mens det er unødvendigt for plads til at være grand til at være sjovt, skal det have nogle grundlæggende elementer. Kig efter disse grundlæggende faktorer i bygning eller opgradering af en ideel sol våbenhus til dit hjem.

Strukturelle spørgsmål

Vurdere grundlaget for solen veranda samt rammen. Ofte solen porches har en aluminiumsramme, men kan også være en forlængelse af et træ dæk. Grundigt overveje, hvordan pladsen vil blive brugt. Hvis det skal bruges om aftenen, sikre, at der er stikkontakter at indarbejde belysning, hvis det ønskes. Bruge rot-resistente materialer på områder, hvor fugt kan potentielt sive ind.

Stil

Tage hensyn til stilen i hovedhuset og hvor vigtigt det er at flette det med solen veranda. Hvis din hovedhuset har et kunsthåndværk flair, eksempelvis fremførsel af samme stil af bjælker eller søjler på solen verandaen for et sammenhængende udseende. Må ikke overse farve på solen veranda. Male vægge, og måske gulv i farver, der supplerer eller matche de vigtigste hus.

Plads

Evaluere dimensionerne af solen våbenhus til at sikre, at der er tilstrækkelig plads til de tilsigtede funktioner. Tænk på hvordan rummet bliver brugt, sådan som for lounging eller grille og det maksimale antal af mennesker, der vil bruge den. Det kan være nødvendigt at tilføje ekstra firkantet optagelser, eller kondensere området evt en mere intim indstilling.

Møbler

Når indretning solen veranda, gøre stykker, både fashionable og holdbare. Outfit rum med sofaer og stole designet specielt til at modstå elementerne. Harpiks og teak er to gode muligheder. En klassisk swing med puder giver det perfekte sted at slappe af mens du nyder brisen fra en vintage eller loft fan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com