Hvad skal man kigge efter i en Undermount køkkenvask

August 9

Undermount synker er designet til at blive installeret under overfladen af en tæller, ikke flugter med det som en normal vask. Disse typer af dræn kan anvendes i køkkener, men er også almindelige i områder som barer. Der er et par vigtige egenskaber at kigge efter, når de køber en undermount køkkenvask.

Dimensioner

En ting at overveje, når de undersøger en undermount køkkenvask er dens fysiske dimensioner. Undersøge begge dybden af vasken skålen samt dens længde. Det er ikke subjektive; en vask vil enten passer området du vil det for eller det plejer. En undermount køkkenvask, der er for lang kunne holde ud forbi slutningen af din counter, mens det er for dybt kunne tage for meget plads i området under disken.

Pris

Prisen på en undermount køkkenvask varierer vildt afhængig af model. Visse vask modeller kan koste så lidt som $100, mens andre kunne være $1.000 eller mere. Oftentimes, materialer til at konstruere vasken konti for forskellen i pris; for eksempel, ville en kobber køkkenvask koste mere end en rustfrit stål udgave. Men størrelsen af vasken også kommer i spil i denne henseende.

Skåle

Ligesom regelmæssig dræn, kan undermount køkkenvaske være udstyret med mere end én vask skål. Afhængigt af dine behov, kan det være mere praktisk at have flere skåle, især hvis du bruger din undermount synker som din primære køkkenvask; flere skåle kan du multitaske mere effektivt. Det er imidlertid vigtigt at huske, at en større undermount køkkenvask vil kræve en større plads skæres i toppen af din eksisterende counter til at rumme det.

Fugemasser

Enhver undermount køkkenvask, at du køber skal have en fugemasse en slags, der er brugt rundt om kanterne for at sikre, at afstanden mellem vasken og bordplade er vandtæt. Vand fanget i dette område har evnen hen til warp din bordplade, som kunne svække montering af vasken og forårsage unødvendige og dyre reparationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com