Hvad skal overveje, når du køber en madras

February 10

Hvad skal overveje, når du køber en madras

Få boligejere ser frem til akkord af madras shopping, men madrassen, du vælger til din seng kan være en af de vigtigere køb, du foretager i form af hjem møbler. Købe en madras, der ikke kan tage dig komfortabelt kan forårsage en lang række fysiske problemer, herunder tilbage og nakkesmerter, og kan bidrage til at sove spørgsmål så godt. Hvis du er i markedet for en ny madras, Husk et par hovedpunkter på som du hovedet til butikken så du ender med en madras, der passer til dine behov og præferencer.

Budget

Den første ting at overveje når du køber en madras er dit budget. Madrasser ofte bære en heftig prisseddel, og det er vigtigt at vide, hvad du kan realistisk tilbringe før du går ind i butikken. Bestem et rimeligt udvalg af priser og shoppe rundt for indstillinger, der passer til dit budget. I nogle tilfælde, bør du overveje madrasser, som er lidt dyrere, end dit budget kan rumme fordi mange sælger er villig til at forhandle med dig på den endelige pris. For eksempel, hvis dit budget er sat til $1000, men du finde en madras, som du kan lide for $1200 kan du være stand til at tale prisen.

Fasthed

Den primære funktion, som de fleste mennesker overveje når du køber en madras er dens fasthed. Mens en meget fast madras kan synes ideelt, kan det faktisk være så ubehageligt som en madras, der er alt for blød, fordi en fastere madras kan faktisk forårsage din rygsøjle til at bøje. Over tid, kan dette resultere i ryg problemer. Hvis du vælger en madras, der er lige i midten af firma-soft skala er en bedre løsning, fordi der er nok give på dine skuldre og hofter til at tillade din ryg til at holdes lige, mens du sover.

Spole

Før afvikling på en madras, tænker på antallet af bredbånd, den indeholder. I mange tilfælde er antallet af bredbånd en indikation af madrassen kvalitet. Men hvis du kigger på et sikringsanlæg coil madras, færre spoler er påkrævet, fordi de er forbundet med hinanden af wire. På den anden side bør en madras, der udnytter uafhængige spoler, hver giver støtte individuelt har mere bredbånd til at bære din vægt da du lå på madrassen. En uafhængig coil madras giver også mulighed for mindre bevægelse når du kommer ind og ud af sengen, så der er mindre risiko for at forstyrre en partner, der kan sove.

Størrelse

Når du køber en madras for dig selv og en partner, er der behov for en større størrelse. En queen-size madras kan arbejde for mange par, men hvis du eller din partner er højere end 6 fod, madrassen bliver ikke længe nok. I stedet vælge en konge størrelse. For ekstremt høje personer, en California king madras kan være nødvendig, fordi den er længere end en standard king. Det er imidlertid også smallere så afprøve en model California king i butikken til at afgøre, om det er en komfortabel bredde for dig og din partner.

Garanti

Når du køber en madras, vælge en model, der kommer med mindst en 10-års garanti. Gå over den garanti detaljer med sælger, at du forstår dens betingelser. Garantier varierer med hensyn til hvilken procentdel af den oprindelige pris fabrikanten er villige til at betale, hvis et problem udvikler med din madras. Desuden være opmærksom på at garantien bortfalder hvis din madras er den mindste plet på det, så køb en vandtæt cover til at beskytte det mod mulige skader.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com