Hvad sker der, hvis din afkalker afsluttes?

September 5

Hvad sker der, hvis din afkalker afsluttes?

Hvis du har bemærket steder på dine retter og væggene i dit brusebad, bor du sandsynligvis i et område med "hård" vand, hvilket indikerer en høj koncentration af mineraler i dine vandforsyning. Hårdt vand er sikkert at drikke så længe det har undergået en rutinemæssig behandling, kan det være æstetisk mishagelige. For at bekæmpe virkningerne af hårdt vand, bruger mange mennesker en afkalker. Hvis dette apparat mislykkes, vil du begynde at se problemerne med hårdt vand, men der er ingen fare for dit helbred.

Afkalker funktion

Vandblødgøringsapparater udveksle lille calcium og magnesium partikler med natrium og kalium partikler. Vandet tvinges gennem små plastikkugler kaldet zeolit, som er dækket med natrium og kalium ioner. Som vand shoves forbi perlerne, det efterlader de calcium og magnesium ioner, der gør det "hårdt" og tager på natrium og kalium partikler, som forårsager ingen mærkbar indvirkning på vand.

Afkalker Degeneration og funktionsfejl

Vandblødgøringsapparater stop i orden når perlerne blive helt dækket af calcium og magnesium og ikke længere kan udveksle natrium og kalium partikler. Hvis din afkalker stopper i orden, vil du se steder i steder, hvor vandet tørrer og mineraler er efterladt. Mens dit helbred ikke vil blive skadet, æstetik i dit hjem kan lide, og du kan opleve, at dit hår føles ruhåret efter brusebad, da det vil have taget på mineralske partikler fra vandet.

Regenerating en afkalker

Vandblødgøringsapparater regenerere ved rødmen og mætte perler med en saltlage, lastet med natrium og kalium. De fleste vand blødgøring udstyr regenerere automatisk. Hvis du begynder at mærke virkningerne af hårdt vand, din afkalker kan have et mekanisk problem, og du skal måske udskifte det eller få det repareret.

Fordelene ved hårdt vand

Hvis din afkalker standser arbejdet, overveje at leve med hårdt vand. Vermont sundhed Institut rapporterer, at regelmæssig indtagelse af hårdt vand kan reducere risikoen for hjertesygdomme. Stadig, mange mennesker vælger at gendanne beskadiget Afkalkningsanlæg til at undgå de negative aspekter af hårdt vand, som omfatter grånende Tøjvask, beskadiget kedler og blokerede rør på grund af mineral oprustning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com