Hvad sker der, hvis din ovn bryder sammen?

October 4

Hvad sker der, hvis din ovn bryder sammen?

En ovn starter ofte oplever problemer med ydeevnen i et stykke tid, før det lukker helt. Nedbrydning af ovnen kan være et resultat af en enkelt del svigtende eller det kunne være resultatet af en række funktionsforstyrrelser, der påvirker hinanden indtil hele systemet stopper fungerer. Tjek din ovn regelmæssigt for at kontrollere det ikke er i fare for at bryde og få det serviceret hvis du opdager problemer.

Usædvanlige lyde

Ovne bør operere stille og roligt det meste af tiden, og selvom du bør høre blæseren slå en på under drift, bør der ikke være megen støj bortset fra, at. Hvis en normalt rolige ovn begynder at gøre usædvanlige lyde såsom hvislende eller høj banging, behov det for øjeblikkelig inspektion og service. Undladelse af at få problemet diagnosticeret og fast ofte resultater i værre skader over tid, og du skal have din hele ovnen erstattet. Lytte til handlingen ovnen regelmæssigt så usædvanlige lyde er diagnosticeret i de tidlige stadier.

Varmetab

En ovn oplever et tab af varme hvis termostaten starter funktionssvigt, dele i systemet bliver tilstoppet eller der er en utæthed, der forstyrrer den ovn brændende processer. Altid tjekke termostaten først, hvis ovnen ikke giver sin sædvanlige mængde varme og se om en termostat tilpasning løser problemet. Ovnen skal muligvis en grundig rengøring for at forbedre sin brændende effektivitet. Men en alvorlig mangel på varme indikerer et mere alvorligt problem, og ovnen sandsynligvis vil stoppe med at arbejde helt snart, hvis det ikke er fast.

Afbryder nedlukning

En elektrisk knaphed i termostaten eller andre steder i systemet resulterer potentielt i overbelastning. House breakers slukke ved design i tilfælde af overspænding til at reducere risikoen for en elektrisk brand. Hvis dit hus mister magten, når ovnen er tændt, eller når blæseren starter opererer, er en elektrisk mangel på en sandsynligvis synderen. Ovnen selv er ikke den eneste potentielle synderen for breakers lukke, og du kan have noget andet sat i samme kredsløb bruger for meget strøm. Inspicere ovnen under disse omstændigheder for at sikre, at det ikke bryder på dig.

Kulilte utæt

Som en ovn bryder ned, det stopper brænde så rent som det normalt plejer. Som et resultat, er mere gas biprodukter frigivet i luften. Kulilte er en lugtfri gas, der er giftig ved indånding. Kulilte detektorer er vigtige for hjem sikkerhed hvis du bruger en ovn, fordi det giver et hurtigt varslingssystem i tilfælde af en ovn bryder ned og begynder at frigive farlige niveauer af carbonmonoxid i luften. Hvis du har mistanke om en kulilte lækage, sluk ovnen og åbne alle døre og vinduer i området for at ventilere huset. Har ovnen inspiceres og repareres af en professionel før du bruger den igen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com