Hvad sker der, hvis du forlader i en ovn Liner under rengøring?

August 17

Ovn liners ligner tynde cookie ark og er fremstillet af Teflon-belagt glasfiber. Selv om de er nyttige for at holde ovnen ren, kan de gøre noget rod, hvis de blev efterladt i ovnen under renseprocessen. Ovn temperaturer under den selvrensende cyklus kan stige over 900 grader Fahrenheit, langt ud over den anbefalede temperatur for at bruge ovnen liners.

Vedhæftning

Ovn liner kan smelte til opvarmning spole og ovn bunden, forårsager en klæbrig rod og permanent limning med ovn shell. Hvis du vil fjerne lineren, tillade ovn til at afkøle mindst en time. Skrab den smeltede liner forsigtigt med en plastik skraber. Resterende bits kan komme ud med tiden og gentagne ovn brug.

Misfarvning

Når bits af smeltet ovn liner er blevet fjernet, kan du bemærker en grå eller hvide rester på bunden af ovnen. Når du har fjernet lineren, muligvis den smeltede materiale fjernet stumper af porcelæn, udsætter den underliggende materiale. Selvom denne grå rester er uinteressant, påvirker det ikke den ovn præstation. Den eneste måde at løse det er at erstatte ovn shell eller ovnen selv.

Løsninger

Hvis du opdager, du har forladt en ovn liner i ovnen, mens den selvrensende cyklus er stadig i gang, stoppe den selvrensende cyklus. Åbn døren, så snart ovn er cool nok til at frigøre låsen, og fjern forsigtigt ovn liner. Hvis du fanget det hurtigt nok, kan lineren stadig være intakt.

Forebyggelse

Ovn liners var et nyttigt element i dagene før selvrensende ovne fordi de fanget udslip, der var svært at fjerne. Moderne selvrensende ovne er så enkel at rengøre, at du sandsynligvis ikke brug for en ovn liner. Potentialet for skader forårsaget af efterladt en i ovnen er nok ikke værd sin potentielle fordele.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com