Hvad sker der, hvis du ikke ændrer filteret køleskab?

December 8

Hvad sker der, hvis du ikke ændrer filteret køleskab?

De fleste husejere opsøge køleskabe med vand filtrering funktioner for at forbedre generelle smag og aroma. Af forskellige årsager, kan vandforsyningen til et hjem omfatte klor, bly og en overflod af andre elementer og mineraler, der kan gøre en regelmæssig glas isvand ikke så forfriskende. Det er indlysende, at ændre filteret påvirker vandkvaliteten, men der er to andre funktionelle aspekter af ydeevne, køleskabet, der berøres også. Derudover har mange køleskabe systemer på plads, at giver dig en bekræftelse, at filteret har brug for at ændre.

Vand Dispenser

Side-by-side køleskab har ofte vand dispensere på ydersiden af døren. Under installationen forbinder en tekniker køleskabet med en postevand kilde, der er indbygget i bagvæggen i køkkenet. Vandtrykket i fødeledningen er medansvarlig for at skubbe vandet ud gennem dispenseren. Dog, før vandet er frigivet fra dispenseren, den passerer gennem filteret. Hvis filteret er gamle og tilstoppede, vil strømmen af vand aftage og til sidst stoppe. Nogle køleskab mønstre indslag en bypass-filtertilstand, der dispenserer urenset vand fra hanen, men det bør kun anvendes på et midlertidigt grundlag.

Ice Dispenser

Ismaskine i et køleskab er også afhængige af en lind strøm af vand. De fleste køleskabe trække automatisk i en frisk forsyning af vand fra hanen, refills ismaskinen, når kuber er lavt. Før vandet når maker til frysning, passerer den gennem filteret. Et tilstoppet filter kan resultere i mindre end normale isterninger eller ingen ice produktion overhovedet. En anden overvejelse er, hvis din ice maker producerer både knust og kubik is. Knust is er mindre end kubik is. Kontroller is dispenseren indstilling ikke på knust is, så du ikke tage fejl af mindre ice cube produktion med et filter, der ikke er tilstoppet.

Samlede vandkvalitet

Et gammelt filter med tiden bliver ineffektiv i at forbedre kvaliteten af det vand der kommer fra køleskabet. Folk bør drikke rigeligt med vand hele dagen for optimal sundhed; nogle eksperter foreslår otte glas om dagen. Men hvis vandet er usmageligt eller har en dårlig lugt, du kan drikke mindre end du bør. Offentlige drikkevand er behandlet på rensningsanlæg før bliver PEB hjem. Disse faciliteter gør vandet sikkert at drikke ved at dræbe og fjerne bakterier, bakterier og vira fra vandforsyningen. Køleskab filtre forbedre kvaliteten af vandet, men dræbe ikke bakterier.

Udskiftning overvejelser og indikatorer

Husstande skal udskifte filtre efter omkring et år at forhindre reduceret vandflow fra tilstopning. For at opretholde den bedste vandkvalitet, nogle køleskab producenter anbefaler, udskifte filteret hver seks måneder. Fordi det kan være svært at holde styr på et filter udløbsdato, omfatte mange fabrikanter filter indikatorlys at alert ejere når det er tid til at udskifte filter cartridge. Brugervejledningen til dit køleskab for vejledning til udskiftning af filter; nogle producenter anbefaler kun at bruge bestemte mærker.

Vand Flow Test

Du kan også udføre en grundlæggende, men alligevel indsigtsfulde vand flow test hvis køleskabet ikke omfatter indikatoren filterfunktioner. For eksempel, hvis du ejer en GE køleskab anbefaler virksomheden, at du undvære vand i en stor målebæger eller container i 20 sekunder. Bagefter, bestemme mængden vand baseret på måling markeringer på siden af beholderen. Hvis det er mindre end 13,5 ounces er derefter filteret sandsynligvis tilstoppet, forårsager dårlig vandflow. Henvise til din instruktionsbog til brand-specifikke instruktioner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com