Hvad sker der, hvis du lægger et køleskabet ned på sin Side?

February 11

Flytte et køleskab er vanskelig på grund af størrelse og vægt. Den måde køleskabet er konstrueret kan føre til problemer med lækage og bakkes op linjer, hvis det hviler på sin side for længe. Altid holde det oprejst under transporten, hvis det er muligt. Lære den bedste måde at transportere køleskabe, både oprejst og på siden, at fjerne muligheden for skader på linjerne køling og decharge.

Køleskab Basics

Køleskabet har en kompressor, som skubber flydende og gas gennem rør til at køle af i køleskab. Olie flyder ind i kompressor til at holde det kørende. Når køleskabet er slået fra, er der ikke pres inden i disse rør, så olien at løbe mere frit ind i kompressoren.

Side trafikproblemerne

Når køleskabet er tippet på sin side, kan olien køre fra kompressoren til afkøling linjerne. En oprejst køleskab forhindrer dette. Hvis olien får ind i linjerne køling og decharge, kan det påvirke ydeevnen af køleskabet og forhindrer nedkøling effektivt. Når dette sker, og olien ikke løbe tilbage i kompressoren, kræver køleskabet professionel servicering, før det fungerer korrekt.

Side Transport Tips

Nogle gange er det uundgåelige og du skal transportere et køleskab på sin side. For at minimere olie flow, først identificere hvilken side af køleskabet til afkøling og decharge er linjer placeret. Identificere dem ved at kigge på bagsiden af køleskabet, og checke instruktionsbogen. Lå køleskabet på side overfor linjerne for at minimere olie flow. Læg toppen af køleskabet på en vinkel, hvile på en klud-dækket blokken eller boks til yderligere at reducere chancen for olie flytte til linjerne. Når køleskabet er på den nye placering, lad det stå oprejst i mindst tre timer før plugging sig. Dette giver enhver olie en chance for at løbe tilbage til kompressoren.

Køleskab flytter Tips

På grund af den akavet dimensioner og ren og skær vægt, få hjælp når transport køleskab. Brug en dolly med stropper til at flytte køleskabet. Det kan håndtere vægten og vil give apparatet en jævnere ride til og fra den bevægelige lastbil. Fjerne alt indhold fra køleskabet og tage ud alle hylder inden transport. Tape dørene lukket med en maler tape, så de ikke vil svinge åben mens du flytter. Lad køleskabet oprejst på den nye placering flere timer før plugging sig og fylde den med mad. Det kan tage op til 72 timer før køleskabet vil være på de passende kølige temperaturer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com