Hvad sker der, hvis en CFL pauser i min lysekrone?

May 27

Hvad sker der, hvis en CFL pauser i min lysekrone?

Hvis du bruger kompakt fluorescerende pærer i din lysekrone, skal derefter du tage særlige forholdsregler ved håndtering af brudt pærer. Kompakt fluorescerende lys, også kendt som CFL, er energibesparende pærer, der indeholder nogle kviksølv.

Genbrug

Spørg din lokale Genbrugsplads til at bestemme, hvilken proces for bortskaffelse af CFL pærer. CFL pærer bør ikke blot smidt i papirkurven uden at konsultere din lokale genbrugsstation. Efter al sandsynlighed, vil du skulle tage pæren til genbrugsstationen.

Sluk for strømmen

Sluk for strømmen før forsøger at udtrække CFL pære. Derudover slukke din Air-conditioning/heating system. Bede folk om at forlade lokalet og flytte kæledyr til et andet område af huset. CFL pærer har en lille mængde kviksølv, så også åbne et vindue. Forsigtigt prøve at skrue pæren fra Lysekronen. Bære arbejdshandsker, hvis pæren har skarpe punkter. Trække ud af små skår eller pulverrester, der har fået fanget i lysekrone pære base med selvklæbende tape.

Seal pære

Placer den knækkede pære og dets dele i to plastikposer. Hvis din lokale miljømæssige outfit gør det muligt for bortskaffelse af pærer i papirkurven, kan du placere sække pæren i papirkurven. Husk på, at du ikke bør tillade en CFL pære, eller ethvert andet produkt med kviksølv i det, der skal sendes til et forbrændingsanlæg. Vask dine hænder grundigt.

Repalcing løg

Tage forholdsregler næste gang du installerer CFL pærer i din lysekrone. Skrue en pære i stikket af bunden af pæren ikke af gribende glasset. Hvis du greb glasset, køre du chancen for at bryde pæren og såre dig selv. De næste par gange du vakuum i rummet hvor Lysekronen hængende, slukke for varme/air-Air-conditioning system og åbne et vindue. Lad vinduet åbent for omkring 15 minutter efter du er færdig med støvsugning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com