Hvad sker der, hvis en Metal beholder er uforvarende sætte i en mikrobølgeovn?

June 17

Hvad sker der, hvis en Metal beholder er uforvarende sætte i en mikrobølgeovn?

En mikrobølgeovn bruger bølger kaldet mikrobølgeovn til at varme op fødevarer eller væsker hurtigt og effektivt. Containere eller andre elementer, du placerer i en mikrobølgeovn kan omfatte en "mikrobølgeovn-safe" Beskrivelse et sted på ydersiden af beholderen. Plastmaterialet og stort set alle glasvarer er sikkert at placere i en mikrobølgeovn. Medmindre du søger at beskadige, er metal aldrig en god element at placere inde i din mikrobølgeovn.

Hvordan mikrobølgeovn reagere

Mikrobølgeovn, at opvarme elementerne i en mikrobølgeovn reagerer forskelligt til forskellige typer af materialer. Fedt, sukker og væske absorberer mikrobølger. Dette er, hvad der forårsager den mad du tilbereder til at varme op. Mikrobølgeovn passerer gennem glas, keramik og visse plastbeholdere, hvilket gør disse elementer optimal at bruge til opvarmning af mad. Mikrobølgeovne ikke er i stand til at trænge ind i metal. Mikrobølgeovne afspejler ud af metal, hvilket betyder at mad inde i containeren ikke effektivt varme. Metal i en mikrobølgeovn kan også være farligt.

Risici

En risiko forbundet med at placere metal i en mikrobølgeovn er risikoen for brand. Ild er et særligt fremtrædende risiko når tynde plader eller metal belægninger er placeret inde i en mikrobølgeovn. For eksempel, kan det tynde metallag, der grænser op til dekorative plader begynde at gnist og antændes. Det samme gælder når aluminiumsfolie er placeret inde i en mikroovn, såvel som tykke stykker af metal. Når mikrobølgeovn afspejler off metal, kunne de hoppe op og skade den ovn magnetron, hvilket er, hvad varmes op i ovnen. En beskadiget magnetron er en dyr reparation.

Betydningen af elementer inde i ovnen

Ud over producenter anbefaler, at du ikke sætte metal i en mikrobølgeovn, det er også anbefale at du aldrig opstille mikrobølgeovnen, når den er tom. Når mikrobølgeovn er tom, er der ikke noget inde i det til at absorbere de mikrobølger, der skabes af magnetron. Mad eller væske i en mikrobølgeovn vil absorbere varmen og holde luften i mikrobølgeovn på tæt på rumtemperaturen. Når der er intet at absorbere denne varme, luften i mikrobølgeovn opvarmer og kan forårsage skade på magnetron og andre dele af apparatet.

Metal kan være gode

Metal er ikke altid en dårlig varen skal bruges. Udendørsbrug mikrobølgeovne er lavet af metal. Grunden til dette er fordi metal reflekterer varme fra mikrobølger. Hvis mikrobølgeovnen blev fremstillet af plast eller glas, ville mikrobølgeovne flygte fra ovnen og varme op i køkkenet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com