Hvad sker der, hvis en tørretumbler bælte bryder?

December 29

En slidt tørretumbler bælte kan påvirke ydeevnen af din tørretumbler. Hvis det pauser, vil din tørretumbler usandsynligt fuldt fungere indtil bæltet er erstattet. Endnu før du styrter ud for at købe en ny bælte, undersøge det for at sikre det rent faktisk er beskadiget. Tegn på en defekt bælte er undertiden forveksles med andre komponent funktionsfejl.

Om

En tørretumbler bælte, også kaldet en tromme bælte, er hvad roterer tromlen jævnt inde i kabinettet. Det er dybest set en tyk gummi bælte, der ligner en ekstra stor elastik, som støtter og holder tromlen på plads, når det vender. Nogle tørretumblere har kun et bælte, der omgiver tromme på dets center, mens andre bruger to: en på hver tromme ende. I begge tilfælde er deres funktion den samme.

Støjende

Hvis en tromme bælte snaps, kan du høre tromlen banging mod kabinettet. En slidt bælte kan også skrige som det kæmper for at slå en tromle, selvom det har laset og sin støtte er svag. Lyden er ikke i modsætning til dem, du kan høre, når stjernehjul trisse pauser. Stjernehjul trisse giver spænding til bæltet. Det har et hjul, beslag og forår, der sammen holder et bælte fast mod tromlen. Når det mislykkes, kan det også sladre eller bang. Altid bekræfte ved inspektion, bælte, og ikke stjernehjul trisse, er den komponent, der producerer støjen.

Tørretumbler varmer men Spin ikke

Hvis din tørretumbler varmer men ikke spin, et bælte kan være skyld. Da tromle og varmelegeme er drevet af forskellige kilder, kan tromlen opvarmes og ikke tænder på grund af en defekt bælte. Hvis tørretumbleren varmer og roterer, men rotation ikke er konsekvent, en af en tørretumbler to bælter er sandsynligvis beskadiget eller enkelt bæltet er hele endnu alvorligt slidt. Men en motor, der har kort circuited kan også forhindre, at en tromme drejning, så kontrollere en slidt bælte påvirker din tromle fra spinning af anmeldelse.

Udskiftning Tips

Altid slukke for til din tørretumbler før tørretumbler fejlfinding for at undslippe elektrisk stød. Holde din tørretumbler brugervejledning i nærheden så du kan henvise til den for hjælp, når du åbner den apparat vigtigste adgangspanel for at se bæltet. Du kan normalt hente en ny tørretumbler bælte fra en butik, der sælger tørretumblere eller fra en online appliance forhandler. Selvom bælte udskiftning er ikke svært, ikke forsøge det, hvis du er utilpas, reparation af tørretumbler. Kontakt en certificeret tørretumbler tekniker til at hjælpe dig, hvis det er nødvendigt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com