Hvad sker der, hvis en vaskemaskine fryser?

November 28

Hvad sker der, hvis en vaskemaskine fryser?

Hvis du holder din vaskemaskine i et sted, hvor temperaturer dukkert under frysepunktet, en garage eller i en RV, sætte du din maskine med risiko for skader fra frosset vand. At vide hvordan frysning kan såre din skive og at vide, hvordan man forebygger disse skader vil hjælpe dit apparat sidste i lang tid.

Vand ekspansion

Når temperaturen i din vaskemaskine falder under 32 grader Fahrenheit, vil vand inde i maskinen begynde at fryse. Dette betyder, at væsken vender til solid og derved så vil udvide en hel del. Da vandet er ofte i en begrænset plads inde i vaskemaskinen, kan ekspanderende isen forårsage forskellige dele til knæk eller bryde under pres af den ekspanderende solid. Pumpen, slanger og forskellige andre dele, der indeholder selv en lille mængde vand kunne sprænge ligesom vand rør i et hjem vil briste når frosne. Dette vil føre til lækager og alvorlige skader på maskinen, der skal repareres før sin næste brug.

Dræne vand

En af de mest effektive måder at beskytte din vaskemaskine fra fryse skader er at tømme det vand helt. Hvis der er ingen vand i maskinen, der er intet at fryse og koldt skal ikke beskadige enheden. Du skal løsne vandforsyning linjer. Køre en spin cyklus at tvinge ud så meget vand som muligt og afbryde linjen afløb. Du skal muligvis tip maskine frem og tilbage en smule til at dræne ethvert fanget vand. Hvis du ønsker at være grundig, bruger trykluft til at blæse linjerne ud helt og tørre ud inde i karret i hånden.

Varmt vand løsning

Du kan ikke ønsker at løsne dine slanger og udtørre din maskine, fordi du skal bruge det til vaskeri uanset temperaturen. Hvis din skive bruges til din regelmæssige Tøjvask behov, og du ikke kan gå uden det under en kold snap brug det regelmæssigt for at forebygge nedfrysning. Tænd for vandet på indstillingen "hot" og køre det lejlighedsvis, selv på dage hvor du har noget vasketøj at gøre. Det varme vand vil holde nogen is fra formning.

Vinterklargøring

Hvis den pågældende vaskemaskine er i en ferie hjemme eller i en RV, eller hvis du vil være væk i en længere periode i koldt vejr, skal du winterize det. Lavet til drikkevand system i en rekreativ køretøj, kan specielt formuleret ikke-giftige frostvæske køre gennem din vaskemaskine. Hæld produktet og køre en cyklus for at udfylde linjerne med dette frostvæske. Når du ikke længere behøver det, skal du køre en tom belastning med nogle opvaskemiddel til at vaske det ud gennem afløbsrør.

Slukke levering

Når du vil være væk i et stykke tid og frysning er en mulighed, Sørg for, at du lukker for vandforsyningen til din vaskemaskine og andre apparater helt. I modsætning til en vandhane, kan ikke du forlade en spændeskive dryppende for at forebygge nedfrysning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com