Hvad sker der, hvis jeg Spray ovn renere i en selvrensende ovn?

November 30

Hvad sker der, hvis jeg Spray ovn renere i en selvrensende ovn?

Mange husholdningsapparater i århundrede har været designet til at være så pleje-fri som muligt. Selvrensende ovne, kræve ikke for eksempel virkelig noget mere end en lejlighedsvis fugtig svamp til at tørre op tilfældige fødevarer udslip. Det skyldes, at særlige emalje-belagt materiale er blevet anvendt til disse overflader til at håndtere selvrensende operationer. Det betyder desuden, du virkelig ikke behøver at sprøjte dem med ovn rengøringsmidler. Faktisk kan ovn rengøringsmidler beskadige de coatede interiør, permanent ødelægger dem.

Selvrensende ovne

Selvrensende ovne bruge pyrolyse varme, hvilket er ekstremt høj varme af omkring 1.000 grader Fahrenheit, til at gøre deres arbejde. De forbrænde dybest set enhver ovn snavs eller mad splatters, gøre dem til en pulverformige aske. For at gøre det, skal ovn interiør være i stand til at håndtere sådanne ekstreme varme. Det er ikke noget problem for dem, selv, fordi de er dækket af et specielt materiale. Kaldet pyrolyse jorden frakke emalje, er det effektivt til at håndtere ekstremt høje temperaturer på mere end 1.500 grader Fahrenheit.

Ovn Cleaners

Mest over-the-counter ovn rengøringsmidler bruge en bred vifte af barske kemikalier til at udføre deres rengøringsopgaver. Deres vigtigste ingrediens er lud, som er ætsende og lavet af enten natriumhydroxid eller kaliumhydroxid. I væske, skum eller aerosol form, kan det nemt brænde huden og øjnene. Dens dampe kan også overvælde brugeren, hvis hun ikke er forsigtig. Derfor er det altid anbefales at handsker, beskyttelsesbriller og endda en respirator bæres, når ovnen renere sprayes i store mængder.

Varme effekt

Ved hjælp af en ovn renere inde en selvrensende ovn vil helt sikkert rense det, men vil også opstår problemer. For én fanget at specielt formuleret emalje er Mikroporøs, og en lille mængde af ovn renere kan forblive inden for det. Først, vil det fungere som en kraftfuld ætsende, gradvist ødelægge integriteten af emalje. Andet, næste gang ovnen er opvarmet, potentielt giftige dampe kan medføre. Desværre gør bruger ovn renere på en selvrensende ovn ofte det usikre til fremtidig brug.

Overvejelser

Uanset eventuelle ovn undgå renere fabrikantens påstande om det modsatte, brug af ovn rengøringsmidler på din selvrensende ovn. Brug aldrig slibemidler på sin særlige emalje belægning. Slibemidler ridsesikkert normalt, forkorte dens nyttige levetid. I en knivspids, kan du rense din ovn ved hjælp af en kombineret varmt vand og bagepulver pasta. Følg det med en tør ned med en eddike og vand løsning for at forhindre eventuelle rester fra bagning på under fremtiden selvrensende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com