Hvad sker der med flise klæbende hvis det fryser før helt tør?

October 24

Ændringer i vejret eller barske klimatiske forhold kan gøre det vanskeligt at installere og vedligeholde flise arbejde på en yderside. Typer af materialer, der anvendes til fremstilling af fliser og klæbemidler varierer med hensyn til hvordan de reagerer under forskellige vejrforhold. Hvis frosset før tør, typen af lim og fliser bruges kan bestemme, hvordan indefrysning betingelser påvirker en selvklæbende bånd.

Flise typer

Udvendige keramiske fliser kommer i to grundlæggende former, kendt som stenbrud flise og pressede støv materialer. Stenbruddet flise består af naturlige skifer eller ler, mens presset støv danner de anvendte materialer til gøre mosaik, gulv og væg fliser. Henblik på indvendige flisebelægning bliver flise sammensætning mindre af en faktor med hensyn til vand og fugt virkninger; så tilstrækkeligt presset støv materialer indvendige betingelser. De hårde materialer, der udgør stenbrud-baserede fliser kan holde deres form og form under ugunstige vejrforhold. Denne type flise materiale påvirker også, hvor godt en selvklæbende holder op under forhold med ekstrem kulde.

Vejret stressfaktorer

Lime, der anvendes til udvendig formål omfatter cementbaserede produkter, der er designet til at hærde og opretholde deres form og konsistens, meget på samme måde faktiske cement materialer gør. Vejret ændringer, der omfatter kolde og moderate temperaturer kan forårsage nogen form for materiale, der skal udvide og kontrakt afhængigt af et materiales vandindhold. Med lim og fliser skabe skiftende temperaturer pres styrker mellem fliser og klæbende materialer. Som kolde temperaturer forårsage materialer til kontrakt, kan cement-baserede klæbemidler udvide som frost sat.

Selvklæbende effekter

Det er ikke ualmindeligt for udvendig-brug klæbende materialer at have en porøs konsistens når tør. Pore sektioner udvikle som tørring opstår, forlader små åbne rum inden for den klæbende materiale. Som et resultat, kan vandet cirkulere gennem porerne og ind i omkringliggende fuger områder. Betingelser hvor indefrysningen finder sted, vil eventuelle områder med vand udvide og skubbe mod flise overflade. Områder med tungt vand koncentrationer kan miste vedhæftning og kan i sidste ende medføre fliser til at falde ned.

Vand bevægelser

Da frostvejr kan svække flise vedhæftning egenskaber, kan den gradvis opvarmning af en frossen lim yderligere svække en flise overflade bond. Opvarmning betingelser skabe en modsat effekt hvor klæbende materialer begynder at skrumpe. Når dette sker, kan porøse områder vokse større som vægten af de flise trækker mod hvad der er tilbage af den klæbende materiale. I tilfælde hvor nedfrysning og optøning betingelser forekommer med jævne mellemrum, kan fliser skifte position og i sidste ende falde helt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com