Hvad sker der, når dit hus får Repossessed?

October 3

Et hus er ofte afskærmet og repossessed af en långiver eller andre pant lien indehaveren, når dens ejer sakker bagud på betalinger. I de fleste tilfælde, vil at lien indehaveren forsøge at sælge huset for at genvinde så meget af det lånte til ejeren, som det kan penge. Salg af lien indehavere er normalt håndteres gennem udpegede agenter, som ejendomsmæglere. I nogle tilfælde kan lokale sheriffer selv håndtere sådanne salg.

Tilbagetagelse

De fleste pant-type lån ydet til låntagere af långivere indeholder en klausul, afskærmning eller tilbagelevering. Nogle gange kan tilbageleveringen være så simpelt som en långiver, at erklære en låntager i standard efter låntager misser et vist antal betalinger. Nogle stater kræver dog en langvarig proces, der kan tage to år eller mere at fuldføre. Uanset hvilken metode er påkrævet, er resultatet, at långiver tager pensionsmidler til ejendommen fra sin ejer.

Bagefter

Efter juridisk titel er taget fra en grundejers, opstår et salg eller auktion over ejendommen i sidste ende. Når titlen er taget væk, forventes tidligere ejere at rømme lokalerne, ofte straks. Lien indehavere kan dog give den tidligere ejer 30 dage eller mere at fraflytte, selv om den tidligere ejer er meningen for at betale husleje i denne periode. I mange tilfælde skal lien indehavere til at gå i retten for at opnå en eksigibel udsættelse.

Udsættelse

Hvis du nægter at forlade hjemmet efter tilbagelevering, er den lokale sheriff ofte den person, der vil gennemtvinge en retskendelse for at forjage du. Men denne ordre kan tage tid. Som et resultat, der kan gå flere måneder eller mere, før de tidligere ejere er tvunget til at forlade. Selvom egenskaben er lovligt ejet af lien indehaveren, kan ejere blive tilbudt et nyt realkreditlån deal i mellemtiden. Dette er sjældne, men.

Overvejelser

Efter tilbageleveringen, kan ejere gives en kort tid til at indløse deres ejendom. Typisk, når huset er tilbage i lien indehaveren hænder, det er dog tabt. Hvis provenuet fra salget af huset ikke er nok til at betale balance af pantet, kan lien indehavere tillades at forfølge tidligere ejere for forskellen mellem hvad de skyldige og salgsprisen for hjemmet. Derudover kan statslige og føderale regering opkræve en afgift på tidligere ejere for denne forskel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com