Hvad sker der, når du bruger en almindelig borehoved på beton?

October 31

Hvad sker der, når du bruger en almindelig borehoved på beton?

Boring i beton bør ske med lidt specielle kaldet en murværk smule, der er stærk nok til at skære igennem beton. Eksperter anbefaler ikke bore i beton med en regelmæssig bit, fordi det kan overophede, plus det er meget hurtigere at bore ved hjælp af en smule specialdesignet til beton. Det er muligt at gøre det, men det vil tage meget længere tid, fordi regelmæssig borehoveder ikke har nok greb til korrekt skære igennem beton.

Speciel taktik

For at bore beton ved hjælp af en regelmæssig borehoved skal du starte med en meget mindre bit og bore et lille hul i betonen. Flytte i bit størrelser i 1/8-inch intervaller indtil du udfylde hullet. Du kan stadig miste nogle borehoveder, som de vil varme op meget hurtigt, og der vil være en masse rester, der skal ryddes. På grund af snavs kan du nødt til at stoppe freqently for at fjerne snavs fra hullet før du fortsætter.

Særlige Bits

Murværk bits er borehoveder specielt designet til at bore gennem beton. Carbide drill bits er murværk bits er omfattet af wolframcarbid, som er en meget stærk metal, der skærer meget hurtigt gennem beton og har skråt sider, der gør det muligt at fjerne snavs, som det øvelser. Diamond borehoveder er regelmæssig borehoveder dækket af diamanter, som giver mulighed for bit til greb betonen, som det skærer igennem.

Særlige øvelser

Der er særlige øvelser for at bruge på beton i stedet for typisk forbruger boret. Borehammer er en stor boremaskine bruges oftere af fagfolk. Hammeren er som regel tungere pligt end en almindelig boremaskine, men det producerer også en hamren motion sammen med den typiske boring bevægelse af en konventionel boremaskine. Denne hamren bevægelse gør det muligt at skære igennem beton meget hurtigere. Du kan som regel leje en borehammer i stedet for at købe en ny, da de kun er nødvendige for et større projekt.

Typer af beton

Jo ældre betonen er, jo sværere bliver det at bore gennem. Det kan være nemmere at bruge en specialiseret borehoved, hvis du ved, at beton er ældre. Nogle konkrete kan indeholde stål re-bar som ville kræve et borehoved, der også kan skære igennem stål. Denne type af bit er normalt kun benyttes ved bygge-og anlægssektoren i job, der er industriel karakter i modsætning til forbrugeranvendelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com